"Sarcina oprita din evolutie" inseamna ca embrionul a murit din cauze naturale si chiuretajul e necesar pentru a "curata" uterul de restul de tesuturi.
Daca sarcina avea aproape o luna nu se poate numi "sarcina oprita in evolutie" - termenul se foloseste pentru sarcini de peste 20 de saptamani. Daca a trecut o luna de la chiuretaj nu ar trebui sa mai ai dureri - e necesar un control. Poti sa ovulezi la 2 saptamani dupa pierederea unei sarcini si evident poti sa ramai insarcinata daca nu te protejezi.
Da poți rămâne însărcinată dar nu e indicat ar trebui să aștepți cel puțin 6 luni pentru a rămâne din nou însărcinată!
Nu a făcut avort căutați pe internet dacă nu știți ce înseamnă sarcină oprita în evoluție!
Despre ce crima vorbiți? Embrionul (copilul era deja mort) documentați-vă înainte sa judecați
Ce crima? Am avut sarcina oprita in evolutie la 9 saptamani... Nu stie nimeni care a fost cauza. Nu am facut ca am vrut. Asa s-a intamplat... Si am facut avort medicamentos. Dar nu sa curatat in totalitate Dupa care am fost curatata cum se face un chiuretaj
Si e foarte trist sa stii ca totul e bine si cand mergi la control sa ti se spuna ca 'copilul' e mort deja de 12 zile...