| MIRUnicole a întrebat:

de ceva timp am o stare ciudata tot ce fac nu are sens si sunt suparta mereu simt ca traiesc degeba viata nu mai are senscrying

Răspuns Câştigător
| LoveForShania a răspuns:

Daca zici ca iubitul tau, fostul, ma rog, vorbea foarte urat cu tine, eu zic ca ai facut alegerea corecta. Si chiar ai facut-o.
Adica nu merita sa stai cu o persoana care pur si simplu nu tine la tine, ca daca ar fi tinut, te-ar fi respectat, si daca te-ar fi respectat, n-ar fi vorbit urat.

Fetele care stau cu astfel de baieti pur si simplu nu se respecta pe ele, isi bat joc de propria lor persoana.

Nu ar trebui sa-ti para rau pentru ce ai facut, chiar daca te-ai atasat de el, in fata ta el ar trebui sa fie doar un fraier care nu stie ce a pierdut si punct.
Genul asta de baieti nu merita nici pic de atentie.

Ai grija de tine si tine capul sus!
Mereu o sa dai de baieti de genul si alte probleme!
Dar fi mereu puternica!
Pupici :*

13 răspunsuri:
| eurynomus a răspuns:

Cred ca ai nevoie de cineva sa te scoata din starea asta si sa te consoleze :*

| LoveForShania a răspuns:

Buna.
Probabil simti ca ''tot ce faci nu are sens'' pentru ca nu iese pe placul tau.
Dar nici sa nu te astepti la asta.

''Traiesti viata degeaba'', pai expresia asta nu cred ca are vreo logica.

Din moment ce iti traiesti viata, de ce totul ar putea fi degeaba?
Simti ca vrei sa atingi un scop?
Poti fi mai clara si sa ne spui povestea ta de esti ''suparata mereu''.

Oricum, toate cele bune!

| gugulina97 a răspuns:

Draga gandeste-te ca ai prietenii, familie care te iubesc e doar un moment de depresie :* incearca sa faci lucruri care iti plac si zambete de fiecare data cand iti e greu :* Funda?

| Vibrations a răspuns:

Am trecut și eu printr-o stare asemănătoare în copilărie. Câți ani ai?
Dacă vrei lasă-mi id-ul tău în privat și te ajut cum pot.

| rightontrack a răspuns:

Incerca sa gasesti o persoana care sa te inteleaga si atunci cand aveti banii adica tu si persoana acea incercati sa mergeti in locori interesante sau pline de adrenalina in functie de ce fel de persoana esti si atunci ai sa vezi ca o sa tesimti mai bine

| Purec a răspuns:

Eee hai capul sus. Nu esti singura. Plus ca toti facem lucruri fara sens? Gandeste-te doar ca orice facem, facem fara sens, pana la urma tot ne ia mama dracului si murim si se duce totul. Toti traim degeaba, suntem doar niste frunze in vant. Dar sti care e partea tare din toate astea? Ca putem sa fim fericiti si sa ne bucuram de lucurri amrunte. Putem face absolut orice ne dorim daca avem CURAJ. Putem sa invingem absolut orice si sa trecem peste absolut orice. Nimic nu merita sa te intristeze asa...ai doar o vaita. Te rog eu, oricer ar fi, lasa in urma, incearca sa faci in ciuda lucurilor care te supara. Asta e partea buna la vaita, ca o poti pacalii si te poti distra orice ar fi. E varaa, pune mana si iesi din casa, mergi la strand, intlneste-te cu iubitul/iubita, cumpara-ti un caine sau apucate de cantat. Violeaza o veverita sau orice vrei tu si orice te poate face fericit/a. Viata e de rahat, dar hai sa ii facem in ciuda si sa fim fericiti. Hai capul sus!

| MIRUnicole explică (pentru LoveForShania):

Buna draga mea eu am avut niste probleme de sanatate nu grave dar ce-i drep m-au stresat un pic dar m-am despartit de iubitul meu deoarece imi vorbea foarte urat nu tineam la el dar ma atasasem si acum probabil au venit toate dintr-o data peste mine si sunt foarte confuza.

| Gibbons a răspuns:

O solutie valabila ar fi sa te sinucizi. Stiu ca toti nu recomanda asta, dar mie mi se pare chiar o idee buna

| LoveForShania a răspuns (pentru Gibbons):

Sinuciderea e dovada a lasitatii.
Multe probleme sunt doar de moment.
Iar tie ti se pare o idee chiar buna pentru ca probabil esti bolnav si nu stii sa tratezi problemele ca atare sau creierul tau nu rezerva solutii.

De ce ti se pare o idee chiar buna?
Din moment ce mori, tu nu mai poti sa-ti dai seama de faptul ca e bine ca ai murit si ca ai scapat de probleme, pentru ca tu pur si simplu nu mai existi.
Esti mort si gata.

| Gibbons a răspuns (pentru LoveForShania):

Dying is easy, living is hard, you know what they say.
Sau poate einstein cu Inteligentii rezolva problemele, geniile le evita.
Poate ori sa se gandeasca de ce se simte prost, ce poate sa faca in legatura cu asta, ori, in al 2-lea caz al citatului nostru sa-si evite problema. Si sunt doua modalitati pentru asta. Poate ori sa nu-i pese. Sa se auto inveseleasca involuntar. Sa nu se gandeasca la toate rahaturile, ori, in caz ca nu vrea sa actioneze, sa se sinucida.

| Gibbons a răspuns (pentru LoveForShania):

Esti mort si gata; da. Dar nu mai simti nimic thinking si e o solutie valabila. A intrebat ce sa faca. I-am raspuns

| denisuk12 a răspuns:

Si eu sunt in aceias stare ca tine sad simt ca tot ce fac.fac degeaba, simt ca toata lumea are ceva cu minecrying(

| thefighter1 a răspuns:

Ce te face frumoaso sa fi suparata? Fi puternica si nu te lasa! Viata este o lupta continua