anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna seara deși este Revelionul este o zi trista bărbatul pe care i-l iubesc m-a respins si a zis ca vrea sa vb doar profesional el m-a șters de pe fb si mi-a zis ca daca ii mai scriu imi da blok eu totuși as vrea sa ii scriu sa ii zic la mulți ani si un an bun dar imi e frica ce sa fac sa ii scriu sau nu

16 răspunsuri:
| Doub a răspuns:

Doamne fereste. De ce te umilesti in felul asta? Treci peste.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Doub):

Rece..ca intotdeauna.
Noapte buna din nou..multa fericire...

anonim_4396

Daca pe tine te duce capul, nu inseamna ca la toate la e la fel. gen fata de mai sus.

caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
De ce nu iei in considerare ca el nu te mai vrea? asta este decizia lui, vrei sa te umilesti?
Acorda-ti incredere si ofera-ti respect!
LA MULTI ANI IN NOUL ANhappy

| Doub a răspuns (pentru anonim_4396):

Saracasad.

anonim_4396

Saraca pe naiba. si-a facut-o cu mana ei. s-a despartit de n ori si s-a impacat din nou si din nou, deci "saraca" pe dracu. stia la cine se intoarce

Aaa,nu saraca in sensul ala. "Saraca" ca se umileste pentru un tip care nici macar nu o iubeste.

anonim_4396

Cica fetele sunt mai mature laughing, tare asta.

Sunt fete care sunt mature si fete care nu. La fel si in cazul baietiilor.

anonim_4396

Daca s-ar zice asa as intelege pentru ca e adevarat. dar lumea mananca rahat in ziua de azi, vezi domne fetele sunt mai mature ca baietii, cand se zice asa se refera la toate, si e prostesc. de aia s-a si obinuit ca in ziua de azi baiatul / barbatul sa fie cu cativa ani mai mari ca "ea" ca sa fie la "egal" in maturitate. s-a dus demult vorba aia, cam de la inceputul secolului asta.

Mno,fiecare cu parerea lui.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Doub):

Dumneavoastră sunte ti fată sau băiat? Vă multumesc.

| Doub a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Sunt fata.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Sărut mîna! Referitor la întrebarea postată ieri de dumneavoastră, nuy ar fi bine să îi scrie ti nimic acelui bărbat, intrucit el va șters de pe fb, si vă amenință cu blocarea dacă il m ai căutati, este evident că nu doreste să m ai continuati relatia si nici măcar o conversatie cu el, cel m ai bine este sa nu îi scrie ti nimic, nu merită sa vă consumati pentru el, nu merită, stiu că vă dor aceste cuvinte, sint convins că incă tine ti mult la el, dar faptul că incerca ti sa l căutati si el vă evită, durerea se amplifică, si cea care va suferii sunte ti dumneavoastră, i mi cer scuze pentru indiscretie, ce virstă ave ti dumneavoastră? Multumesc.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Doub):

Multumesc, sărut mîna.

| Liviu a răspuns:

Aiurea,stiu cum e sa tanjesti dupa cineva si sa nu se poata.Nu se poate punct.Inima te inteapa, ochii iti lacrimeaza, sufletu iti cere 'aceea persoana' totul e cu un scop in lumea asta, nimic nu e lasat anapoda.Destul cu asta ca iar devin sentimental, asta e s-a intamplat, nu conteaza ca din vina ta, sau a lui.Conteaza sa te ridici, si sa mergi mai departe, si sa fi invatat ceva din greselile care au fost facute, nu conteaza de cine, conteaza sa fi tras ceva invataturi din intamplarea asta.