| cobuzgabriel a întrebat:

Buna seara, deci problema sta in felul urmator, am doi prieteni foarte buni cei mai buni prieteni ai mei si de fapt singurii...in fine.
Ei au fost impreuna 2 ani,dar s-au despartit.
In acest moment tipa este cu un alt tip.
Intre timp si-a gasit si el pe altcineva de cateva zile dar el pana in acest moment mi-a zis doar mie acest lucru si mi-a zis ca sa nu ii spun nimic tipei pentru ca el vrea ca pentru ea sa fie ca un fel de "surpriza" sa vada ca si el are pe cineva si sa ii faca in ciuda.

Toata faza este ca eu cu tipul nu am fost foarte apropiat nici o data,mai mult ne-am apropiat acum de cand s-au despartit ei,dar tipa o cunosc de mult si imi este o prietena foarte buna ca o sora pur si simplu.

Nu stiu ce sa fac,sa las asa,sau sa ii spun tipei totusi si sa ii zic sa se faca la momentul de fata ca nu stie nimic si e "surprinsa".

Pentru ca daca o sa fie asa si se afla poate de exemplu se scapa tipul,atunci cea mai buna prietena a mea se va simti groaznic si se va supara si pe mine fiind ca o injunghiere pe la spate ca puteam macar sa ii zic si ea ar fi facut teatru asa mi-ar si zice.

Nu am vrut sa ma bag in asta,dar se pare ca am fost bagat oarecum involuntar,tipa stiu ca inca mai tine la el,si el la ea si separe in momentul de fata vor sa isi faca in ciuda,ea deja i-a facut cu noul ei iubit, acuma urmeaza lovitura lui, deci ce sa fac?

Sa tac din gura sau sa ii spun ei ca ea oricum dupa aceea ar juca teatru s-ar preface "surprinsa" si totul s-ar rezolva ok si nu mi-as pierde unicii prieteni care ii am.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic totusi sa NU te bagi. Amandoi iti sunt prieteni si,daca el te-a rugat sa pastrezi acest secret,ar trebui sa te faci ca nu stii nimic. Iar daca,la un moment dat prietena ta va afla ca, de fapt, tu stiai de planul lui, va trebui sa inteleaga ca nu doar ea iti este prietena. Cand trebuie sa pastrezi un secret, fa-o! Dai dovada de respect, bun simt si, nu in ultimul rand, incredere.

Acum, ramane la latitudinea ta! happy
O seara frumoasa iti doresc!

6 răspunsuri:
| 六兆年と一夜物語 a răspuns:

Eu una nu cred că prietenii tăi mai sunt prieteni adevăraţi...

| cobuzgabriel explică (pentru 六兆年と一夜物語):

De ce?

| Danysan a răspuns:

Stai in banca ta -asa vad eu situatia cel mai bine.E treaba lor ce fac si cum se tachineaza.

| 六兆年と一夜物語 a răspuns (pentru cobuzgabriel):

Pentru că au avut o relaţie şi una serioasă. Eu nu cred că este chiar aşa uşor să fie din nou prieteni.

| cobuzgabriel explică (pentru 六兆年と一夜物語):

Asta stiu, am intrebat de ce crezand ca te refereai ca nu sunt prieteni adevarati fata de mine, scuza-ma am inteles gresit.

| AlexBytheway a răspuns:

Nu te baga ca ti-o iei. happy