anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună seara dragi femei!

Va adresez o întrebare daca ați trecut prin aceasta experienta si cum ati procedat.

Ultimul ciclu menstrual a fost de pe 25feb pana pe 1martie.
Am întreținut un raport intim cu partenerul meu pe data de 3, deci la 2 zile dupa ultima zi de menstruație.
Precizez, cu terminare înăuntru.

Sunt destul de tânără, nu ar fi momentul chiar acum ca sa rămân însărcinată dar si daca s-ar ivi asa ceva, pentru riscul nostru eu si partenerul ne asumăm sa devenim părinți, am încredere in acesta 100%.

Dar totuși pentru liniștea mea, sa stiu daca luna viitoare imi mai apare menstra sau nu big grin

Ați avut cazuri de genu?
Cei drept eu aveam o informație ce se refera la faptul ca in primele 2 zile după menstruatie daca exista raport cu terminare, sunt slabe șanse de a rămâne gravidă.

Ciclul meu este regulat, mereu la 26-27 de zile asa ca ovulatia as avea-o aceasta luna a lui martie pe 9-10.
Din câte stiu sperma rezista maxim undeva la 3-4 zile in vagin. Adica ma gândesc ca sunt slabe șanse si in acelasi timp pe viitor este clarificat ca o sa evit sa se mai întâmple asa ceva. Dar m-ar interesa ceea ce considerații despre situație.

Multumesc!

Sa știți ca imi doresc gânduri pozitive, căci in orice circumstanță imi asum tot pe deplin, conștient.

7 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Bună desii nu sunt fata te sfatuiesc sa mergi la ginecolog sau peste 21 de zile sa faci un test de sarcina. Ce varsta ai? Multumesc sanatate multă.

| Hypefox a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

O sa fac si test. Ideea este ca nici pastila contraceptiva nu pot sa iau caci este închisă farmacia fiind pe timpul weekend ului si se poate lua maxim in cele 48 de ore.

Am 20 de ani.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Hypefox):

Nu lua aiurea pastila contraceptiva ca nu ramîi asa usor insarcinata iar pe viitor calculeaza data ciclului si perioada ovulatiei ca atunci ramîi gravida cand esti la ovulatie, in perioada ovulatiei nu trebuie sa faci sex decat cu prezervativ sau deloc ca sa eviti niste griji inutile, pastila de a doua zi este o bombă hormonala periculoasa pe care multe fete. femei o iau din cauza fricii ca vor ramane insarcinate dar pastila aceea deregleaza tot corpul femeii, deregleaza ciclul si da peste cap tot ritmul natural al corpului. Sanatate multa si nu uita de ginecolog o consultatie la cabinetul medicului te scapă de multe griji frica sau panică.

| Hypefox a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Stiu ca pastila nu este deloc buna si in acelasi timp daca as fi luat-o, după aceea ar fi existat multe consecințe, mai ales dereglarea menstruala. Evit oricum sa ajung vreodată la aceasta varianta.
In acelasi timp eu imi zic aceeasichestie, nu suntem toate femeile la fel dar sunt unele care încearcă luni bune sa fie gravide si nu rămân si dupa calculele ce le-am facut eu nu eram nici la ovulație si nici in apropierea de ovulație.
Încerc sa nu ma sperii.
De-obicei folosim metoda retragerii de când suntem împreună si au fost dăti cand s-a întâmplat si in ziua ovulației dar fara terminare înăuntru si nu am rămas.
Ma gandesc ca este destul de greu ca o femeie sa rămână gravida, ar trebui non stop sa aiba spe*ma înăuntru ca sa aiba loc fecundarea.
Dar va mulțumesc pentru răspunsuri!

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Hypefox):

O femeie poate ramane gravida si dintr o picatura de sperma ejaculata in vagin care ia contact cu ovulul ei si il fecundeaza deci nu este nevoie de cine stie ce cantitate de sperma, o picatura contine miliarde de spermatozoizi activi care stiu ei cum sa ajunga la ovul se mai numesc innotatori.

Răspuns utilizator avertizat
| Hypefox a răspuns:

Vin cu update, mi-a venit deci presupun ca este cat de cat safe neprotejat la 2 zile dupa menstruatie dar mai bine nu laughing