Scumpo, imi pare rau sa aud ca te-ai indragostiti de el. Nu mi-o lua in nume de rau dar daca asa usor a renuntat la tine, insemna ca iubirea la el e cam trecatore. ORicum daca vrei sa ili "recuceresti" sau sa il faci macar atent la tine... am o sugestii si ai mai multe variante:
1.Da-te bine cu prietenii lui si stai mult cu ei dar pe el nu il baga in seama
2.Imprieteneste-te cu fetele de care ii place, se va ciocnii de tine la un momentdat (ipotetic vorbind ciocnii)
3.Gaseste-ti un altul si ai grija sa te vada mereu cu el
4.Incearca sa stai cu unul dintre prietenii lui apropiati
Cam asta ar fi... Oricum sper ca te-am ajutat
Trebuia neaparat să știe și prietenii lui?
Nu vrea nimic dacă a uitat de tine, e chiar așa greu?
N-o să-l recucerești deoarece nu l-ai cucerit niciodată.
Pai,nu poti sa-l fortezi.Preferi sa stai cu el stiind ca te place cu adevarat sau ca sta cu tine din obligatie ca mna, te bagi in seama? Imi pare rau ca te-ai indragostit de el. Incearca sa vorbesti cu el, vezi cum reactioneaza. Daca e tot asa rece, inseamna ca nu mai tine chiar asa la tine si incearca sa uiti usor, usor de el. Chiar imi pare rau
Buna si tie! Nu stiu daca vei mai reusii acum depinde daca el acum in prezent este indragostit de altcineva...
Chiar daca voi sunteti doi adolescenti tineri, ambii trebuie sa intelegeti ca, atunci cand unui baiat ii place de o fata, acesta se duce sa-i spuna ei, nu colegilor. Tu nu poti recuceri un baiat pe care inca nu l-ai cucerit si nici nu l-ai cunoscut suficient. Asadar, asteapta sa vezi ce-i in capsorul lui, poate-i vine mintea la cap si va incerca el sa te cucereasca.
Vezi ca "ii plac foarte multe fete", poate ar fi bine sa-l lasi sa le placa in continuare, si tu sa-ti gasesti unul care sa te placa pe tine, sa te iubeasca si sa te respecte. Ca sa te simti UNICA, nu una din cele multe.
Numa' bine.