Da, ca esti minora.
Poti sa mai ai rabdare 3 ani macar si intre timp te mai familiarizezi si tu cu legislatia, cu sentimentele cu partea teoretica a vietii sexuale si nu in ultimul rand cu scoala. Esti prea mica pentru el, acum!
Realtiile cu un copilas de 13 anisori sunt total interzise, fiindca este caz de pedofilie si puscarie pentru baiatul major.
Sper ca mama ta sa te opreasca sa fi cu acest baiat fiindca esti mult pare mica ca sa ai discernamant si sa intelegi ca nu poti avea relatii cu adultii, de la anisorii astia.
Esti cam mică la 13 ani pentru el, caută un băiat de vârsta ta. Relații sexuale exclus cu băiatul respectiv, diferența dintre voi fiind de 5 ani, el risca pușcăria, chiar si dacă nu faceți sex, poate vă certați și decizi că vrei să îi faci rău și spui poliției că te-a forțat să faci ceva, el e cel care ar trebui să nu se riște, tu ești doar o copila, ar trebui să mai aștepți câțiva ani pentru relații, el la 18 ani fi sigură că vrea și sex, nu se va putea abține, este un adult, tu încă un copil, mai bine nu.
Dar eu nu vreau sa ii fac rau,daca ne vom certa cautam o cale sa ne impacam, pentru ca il doresc foarte foarte mult, baietii de varsta mea nu ma atrag deloc, plus ca din ce am vazut nu prea sunt interesati inca de relatii, cat despre sex eu oricum am inceput sa simt nevoia si cand v a fi momentul potrivit as face o cu el fara nicio problema…
Ala daca face sex cu tine este pedofil! Se va duce la puscarie! La 13 ani nu ai discernamant.
Dacă el nu vrea sex cu tine, foarte bine. Vrea sa te protejeze la varsta care o ai.
Stiu că simți nevoia la vârsta ta și urlă hormonii în tine, dar mai bine te abții câțiva ani, sexul nu aduce niciun beneficiu la vârsta ta, din contra, îți poate crea mai mult probleme decât plăcere, și cu acordul tău nu se poate să faci sex cu el pentru că riști să facă pușcărie, e de ajuns să vă pârască cineva la poliție și îi faci probleme băiatului, diferența de vârstă dintre voi nu este mare, problema e ca tu ești minoră, el major, o astfel de relație e ilegală în primul rând. Așteaptă până faci 16 ani pentru sex, până atunci țineți legătura ca prieteni, dacă e să fie pentru tine și să vă vrea soarta împreună, vă veți întâlni, la momentul potrivit, când veți fi maturi amândoi să aveți o relație serioasă.
beausingurlamasamea întreabă: