| Noname1465 a întrebat:

Buna seara.Eu am stat cu un baiat 3 ani si jumatate.Acum ultima oara cand ne-am certat nu mai ma cauta deloc si cand ma vede nici macar nu ma saluta.Nici eu nu il caut deloc, el acuma vorbeste cu o fata si mai este cand ma suna prietenul lui de pe numarul lui sa ies afara.Il vad zilnic,avem prieteni comuni, dar nu inteleg de ce se comporta asa.Un sfat mi-ar fi bine venit.Eu inca il iubesc si il vreau inapoi

11 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Degeaba il iubesti si il vrei inapoi,daca nici macar nu are bunul simt sa te salute.
Inteleg ca la nervi,omul poate reactiona urat, dar nici chiar asa. Sa renunti, sa 'dispari din peisaj' asa, fara nicio explicatie. E o lipsa de respect si, dupa parerea mea, cel mai bine ar fi sa renunti.
Daca te iubea cu adevarat si cum meritai, nu se retragea brusc. Nu cauta explicatii. El acum incearca sa-si refaca viata, o sa vina si momentul in care tu vei proceda la fel!

Fii tare si capul sus!

| Noname1465 explică (pentru anonim_4396):

Ne-am mai certat odata asa si tot nu ma saluta si tot el a venit la mine cu coada intre picioare.

| Hαppiηеss a răspuns:

Daca dupa 3 ani si jumatate el nici macar nu te mai saluta nu merita nici cea mai mica atentie din partea ta e un om de nimic, macar atat dupa o gramada de timp petrecut impreuna. Cel mai bine ar fi sa iti gasesti pe altcineva care sa marite si care sa te faca fericita.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Îți vezi de treaba ta, nu se merită să te mai gândești.
Pa, pa.

| Demonull a răspuns:

Hai sa iti spun ceva...lasa trecutul la trecut.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Noname1465):

Ei bine,atunci lasa-l sa vina.
Pana la urma,el e cel care a hotarat sa se retraga!
Eu,cel putin, daca mi-ar fi facut asa pentru a doua oara, nici nu m-as gandi la o posibila impacare, deoarece nu sunt gara nimanui.Ok, il iubesti, dar stii cum e ..totul are o limita!

Sper sa iei decizia corecta.Ai grija de tine

| Noname1465 explică (pentru anonim_4396):

L-am iertat deoarece nu pot sa il uit, il vad zilnic, avem prieteni comuni insa sper ca sa nu mai vina si de data asta la mine ca nu pot spune nu, il iubesc straight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Noname1465):

Stiu cum e. E foarte greu sa refuzi cand iubesti atat de mult, dar, in astfel de momente, trebuie sa analizezi bine lucrurile.Sa te gandesti ca, daca ii mai acorzi o sansa, va profita de naivitatea ta,de faptul ca-i permiti sa plece si sa se intoarca cand vrea. Iar tu,intr-un final,vei avea de suferit,din nou.
De asta e bine sa gandesti rational,sa lasi sentimentele deoparte.
Acum, daca va fi cazul, fa asa cum crezi, dar, fa in asa fel incat sa nu ai regrete mai tarziu, indiferent de ce se va intampla.

| neutrino a răspuns:

Este adevarat ca o relatie are si un sfarsit, dar modul in care are loc acesta si comportarea partenerilor dupa despartire, tin si de "stofa" fiecaruia. Poate ca in aceste momente ne aratam adevaratul caracter. Incearsa sa intelegi ca nu ai pierdut nimic de valoare.

| Ofiintă a răspuns:

Buna,
daca el incearca sa-si refaca viata, comporta-te si tu astfel incat ai face acelasi lucru, am trecut si eu printr-un asemenea comportament, dar nu merita sa astepti dupa cineva care te-a sters de pe lista!
Respectul de sine conteaza, astfel incat oricat de greu ti-ar fi, sa poti sa te ridici si sa mergi mai departe, astfel incat nu vei avea nimic de pierdut, numai de castigat!

| Ofiintă a răspuns (pentru neutrino):

Foarte bun raspuns!happy