| madalinrazvan a întrebat:

Buna seara! Eu si iubita mea avem nevoie de niste sfaturi. Urgent! Inainte de Paste am avut primul contact sexual, neprotejat care nu a durat nici 10 minute fiindca o durea. Nu am ejaculat in ea. A doua zi a durut o burta, in special ovarele. Si i-a intarziat menstruatia o luna, a facut test, i-a iesit negativ. Acum 2 zile i-a curs putin sange si s-a oprit, nu i-a venit menstruatia nici luna asta. Ea crede ca este o raceala sau o dereglare, nu are un ciclu regulat. E posibil sa fie gravida? Desi avem impresia ca ii creste burtalaughing Si astazi i-a venit sa vomite dar cica de la usturoi. Multumim, o seara buna!

9 răspunsuri:
| SmaraldAlbastru a răspuns:

Posibil. Eu zic să treacă la ceapă.

| Saiko10 a răspuns:

Ma, daca nu a intrat sperma ta in vaginul ei nu este gravida, ce este asa de greu de inteles.

| orailibrail a răspuns:

Dacw nu i-a venit de inainte de paste... adica peste 50 zile ca.maine e cincizecimea, e gravida.

| orailibrail a răspuns:

Nebunaticule, faci cinste?

O sa fii tatic!

| Floridori a răspuns:

Clar este vorba despre o dereglare hormonala, mai ales ca are si ciclu neregulat.
Daca un ciclu menstrual depaseste 45 de zile, este necesara o vizita atat la medicul endocrinolog cat si la ginecolog.
Numai bine!

| profuofolain a răspuns:

Da

Răspuns utilizator avertizat
| Emilian65 a răspuns:

Daca testul de sarcina a indicat ca este negativ nu poate fi gravida. Pentru linstea voastra consultati un mefic ginecolog care va va spune daca este sau nu gravida.

| madalinrazvan explică (pentru Violleta2022):

A facut un test de sarcina, i-a iesit negativ.