| mnfjgjfgtmfgktrgfo a întrebat:

Buna seara, ieri am făcut un test de sarcina, am căutat și slujea că slab pozitiv, prima liniuță era clară și a doua era ștearsă dar tot se vedea, ce înseamnă mai exact asta? Sunt sau nu? Trebuie sa mai repet testul și trebuie să coincidă cu primul test sa fiu Intr-adevar?

42 răspunsuri:
| Robert2526 a răspuns (pentru annonimaaaa555):

Cine este profesorul pe care l-ai intrebat?

| annonimaaaa555 a răspuns (pentru Robert2526):

Doar anul întâi...da na, îmi place totuși sa învăț și sa pun întrebări profesorilor când pot. Și poate n-ai întâlnit și ma mir. De exemplu mama mea când era însărcinată cu sora mea a făcut un test și tot asa i-a iesit. Și într-adevăr un doctor i-a zis ca nu e însărcinată, dar a aflat ca de fapt e(dupa ce a mers la alt doctor deoarece nu i-a venit ciclul etc). As vrea sa menționez ca unele teste i-au ieșit negative. Și i-am zis sa mai faca teste si dupa 4 luni numa sa vedem ce o sa fie. Si ce crezi? Cateva teste i-au iesit negative desi era peste 4 luni. Ne-am speriat ca poate a pierdut bebelusul, dar totul era normal. Unele teste nu sunt bune dar asa cum ai zis si tu:nu stim ce fel de test si cum l-a facut. Oricum. Scrie pe prospect ca nu trebuie citit dupa maxim 20 de minute, deoarece poate arata alt rezultat. Eu nu ma contrazic cu nimeni, doar zic ce stiu(dupa ce m-am informat din mai multe surse) cat despre felul in care vorbesti si de ce as crede ca n-ai vorbi civilizat...pai,au mai fost oameni de genul. A fost și unul destept care a zis ca h2o nu e apa ca asa a zis Georgescu da e ok si m-a facut in toate felurile(din fericire i s o dus contul)
La ce vreau sa ajung e ca eu zic doar ce știu si din nou:dupa ce ma informez din mai multe surse

Îl cheamă Tibor...sunt pe secția maghiară. Sper ca nu ești genul care are treaba cu unguriilaughing

E profesor de fiziologie

Nu am nimic cu nimeni, nici cu maghiarii
Ma ingrijoreaza insa ca tu, viitor medic te referi la menstruatie ca fiind ciclu si te miri ca la o sarcina de 4 luni ies testele de sarcina negative...

Nu ma mir. Ma refer ca ciclu fiindcă in cateva carti asa scrie(trebuie sa invatam si in romana)

Pai de ce ai sfatuit-o sa faca teste de sarcina fiind in luna a 4-a?

De ce invati in romana daca sunteti sectie de maghiara?

Fiindcă atunci eram mica. Si eram curioasă. Aveam vreo 15-16 ani.
Suntem in Romania. Este obligatoriu. Nu la toate materiile dar la majoritatea. Dupa ce termin facultatea trebuie sa stiu termenii în română nu?

Unde faci? la Targu Mures? Spre ce vrei sa te indrepti?

Asta prefer sa nu zic. Prima data am vrut sa fiu medic dar acum vreau sa fiu doar asistenta generalista.Nu prea imi vad viitorul ca medic

De ce nu? Acum si salariile sunt competitive.

Știu dar nu cred ca as putea...nu prea ma vad a fi doctorița. Doar ca nu știu ce sa aleg după ce termin. Am vorbit cu elevi mai mari sau profesori și au zis ca după ce termin o luna pot sa fiu pe pediatrie dupa schimb pe radiologie sau pe ce vreau, însă as vrea sa aleg ceva unde sa stau. Mi s-a zis sa fiu mereu la ore si in anii urmatori cand o sa avem practică si o sa vizitam asa zis mai multe ramuri sa fiu acolo si o să-mi dau seama unde e locul meu