Frate / soro.
Nu toate fac.
Unele il vad si se cam sperie.
Doar cele ce au trecut de valul 4 dupa virginitate aba atunci pun ''botul''. pana atunci cam rar gasesti -gaste.
Sincer eu nu am facut si nici nu fac asa ceva, mi se pare prea scarboasa chestia.
Pai daca tu ai luat-o razna aici?! si pana la urma fiecare e liber sa faca ce vrea, asa ca nu poti tu sa ii judeci pe toti,,, pai nu?
Da.sa sti ca la unele le place mai mult sex oral decat sex(ca sa nu ne prefacem in caz ca trebuie pentru ca e plictisitor) si daca vrei sa gasesti una asa.trebuie sa fie o fata care vorbeste despre tot fara sai fie rusine, ca altfel moari de foame
Buna intrebare . Daca si-ar pune-o si restul... Bine, intervine si partea in care unele gasesc "raspunsuri".
mda...
Majoritatea fetelor spun urmatoarea fraza: "Cine? eu sa fac sex oral niciodata! nu o sa fac sex oral mi se pare prea scarbos..."
Majoritatea nu recunosc acest lucru am abservat eu una asa ca fetelor niciodata nu spuneti niciodata!
Sa inteleg ca tu ai supt-o? si cum descri aceasta experienta? s-a ejaculat in gura ta? ti-a dat zmecleu si zmegma? Ti-a dat cu mazga pe buze, ai luat albeata in gura? CE simteau papilele tale gustative? Care mai e diferenta intre tine is un wc public?
Sin3d întreabă:
MaximAnaMaria întreabă: