| obsercvayr a întrebat:

Buna Seara, In special fetelor am o intrebare, voua v-ar placea sa ii facetii un sex oral partenerului? Vad foarte multe cazuri in care alte relatii isi fac sex oral.voi ce zicetii.? Ati face sex oral partenerului?

14 răspunsuri:
| WeAreYoung a răspuns:

Da. De ce nu? happy

| Ambassaderåd a răspuns:

Frate / soro.
Nu toate fac.
Unele il vad si se cam sperie.
Doar cele ce au trecut de valul 4 dupa virginitate aba atunci pun ''botul''. pana atunci cam rar gasesti -gaste.

| tzus a răspuns:

Da.sa sti ca la unele le place mai mult sex oral decat sex(ca sa nu ne prefacem in caz ca trebuie pentru ca e plictisitor) si daca vrei sa gasesti una asa.trebuie sa fie o fata care vorbeste despre tot fara sai fie rusine, ca altfel moari de foamewinking

| Keith a răspuns:

Sincer eu nu am facut si nici nu fac asa ceva, mi se pare prea scarboasa chestia.

| Totui0verde a răspuns:

Majoritatea fetelor spun urmatoarea fraza: "Cine? eu sa fac sex oral niciodata! nu o sa fac sex oral mi se pare prea scarbos..."
Majoritatea nu recunosc acest lucru am abservat eu una big grin asa ca fetelor niciodata nu spuneti niciodata!

| Anonimusxxxxx a răspuns:

Logicbatting eyelashes dc n.as face asta?

| looovee a răspuns:

Nu as face in viata asa ceva

| hunterr a răspuns (pentru Totui0verde):

Sa inteleg ca tu ai supt-o? si cum descri aceasta experienta? s-a ejaculat in gura ta? ti-a dat zmecleu si zmegma? Ti-a dat cu mazga pe buze, ai luat albeata in gura? CE simteau papilele tale gustative? Care mai e diferenta intre tine is un wc public?

| mel24 a răspuns (pentru hunterr):

Nu ti se pare ca esti cam nesimtit totusi? care mama dracului e problema ta? esti cam tare in pl de iti permiti sa jignesti pe toata lumea! hai sictir!

| mel24 a răspuns:

Pai daca tu ai luat-o razna aici?! si pana la urma fiecare e liber sa faca ce vrea, asa ca nu poti tu sa ii judeci pe toti,,, pai nu?

| Against a răspuns:

Nu!

| bogdan72 a răspuns:

Omule, culca-te! Esti beat.

| bogdan72 a răspuns (pentru Anonimusxxxxx):

Buna intrebare laughing. Daca si-ar pune-o si restul... Bine, intervine si partea in care unele gasesc "raspunsuri".

| Anonimusxxxxx a răspuns (pentru bogdan72):

laughing mda...thinking