Buna seara, Azure! Ca de obicei oferi informatii utile adoloscetilor nostri! Sper ca efortul tau sa fie zadarnic, cei implicati sa ia aminte de cele scrise de tine si sa nu mai puna intrebari stupide.
Imi place sa cred ca adolescentii nostri iau anticoceptionale la sfatul unui medic si nu dupa parerea unor prietentene, chiar daca acea prietena a fost la medic.
Dar din pacate asistam la drame, avorturi, copii abandonati la nastere, sau in cel mai bun caz, mame adolescente.
Bună!
Da,s-or învăţat să ia totul numai după ureche,de capul lor,dacă nu se face educaţie sexuală,n-ai făcut nimic,majoritatea dintre noi ne-am învăţat doar să ne automedicăm, însă nu cunoaştem riscurile la care ne expunem, sau le ignorăm pur şi simplu.
Încă un articol foarte bun, te felicit încă o dată pentru această postare, să sperăm că poate se vor trezi la realitate cu toţii.
O seară frumoasă!
Te pup!
Mulțumesc frumos, să sperăm că așa va fi și nu se va duce pe apa sâmbetei nevăzut, acest articol.
Mulțumesc frumos, și mulțumesc pentru părerea proprie pe care o aveți. Să sperăm că nu e totul în zadar și se vor găsi adolescente să citească acest post.
Foarte buna tema ai ales!
Intrebarile despre anticonceptionale abunda si fetele au ajuns sa le ia ca pe caramele!
Se invata una pe alta,cred ca anticonceptionalele care se potrivesc uneia se pot potrivi si celeilalte,se prezinta la farmacie si le cumpara ca pe antinevralgice si rezultatele,in afara unei sarcini catastrofale,sunt zeci de kilograme in plus,pilozitate si un sistem hormonal dat complet peste cap!
Poate vor realiza,macar acum,cat este de important ca anticonceptionalele sa fie prescrise CORECT, numai si numai de catre medic!
Si, chiar si atunci, daca ceva pare sa nu fie in regula, sa insiste pentru o noua recomandare sau sa ceara o a doua parere!
Pentru linistea si siguranta lor!
Din pacate sunt putini doctori care si fac analize inainte de a prescrie anticonceptionale. La ora actuala anticonceptionalele sunt prescrise de parca ar fi bomboane pentru gat.
Felicitari pentru subiectul abordat! sper ca nu l-ai postat degeaba si sper sa fie luat in considerare de catre cele care refuza sa mearga la ginecolog, O seara frumoasa iti doresc si tie!
Te lupti cu morile de vant.
orice "pitzi" cand vede un text de peste 20 de cuvinte care nu include cuvintele "valUoArE ", "FiTze" sau, ma rog... nu o sa citeasca si o sa continuie sa faca sex la 12 ani. neprotejat. awesome tara frate.
Bună, Azµre!
FELICITĂRI, încă un subiect "fierbinte", bine ales şi cu multe învăţăminte!
Mă bucur că NU sunt singurul care se străduieşte să le înveţe câte ceva pe aceste adolescente.
Păcat, totuşi, că noi ne "zbatem ca peştele pe uscat" şi unele dintre ele nici măcar NU se "obosesc" să citească aceste informaţii...
Oricum, intenţia ta este admirabilă; ţine-o tot aşa!
O seară plăcută.
Buna
sa speram ca si de data asta vor lua aminte si vor invata ceva.e strigator la cer in ziua de azi cate auzim/cate vedem, dar nimeni nu face nimic si atitudinea unor parinti lasa mereu de dorit..de fiecare data vad ca vii cu ceva nou si benefic adolescentilor, sa speram ca postarea ta e un semnal de alarma si nu numai, vor deschide ochii si vor proceda cel putin "legal" atunci cand isi incep viata sexuala si consumul anticonceptionalelor.
O zi frumoasa sa ai
Printre efectele secundare se poate enumera si embolia pulmonara si infarctul miocardic. Unele AC favorizeaza formarea cheagurilor in sange, care ajung apoi sa blocheze vasele de sange din plamani, inima sau alte organe importante, cu consecinte uneori iremediabile. O britanica de 19 ani? nu mai stiu sigur varsta, a murit din cauza unei embolii pulmonare, la doua saptamani dupa ce a inceput un tratament cu AC, prescris (subliniati cuvantul) pentru tratarea acneii.
Oricum, multumim lui Azure pentru articolul acesta foarte consistent.
Si daca tot am venit eu cu chestiile negative, sa mai reamintesc celorlalti despre cazurile a (doua) romance care au murit dupa ce au folosit acele pilule abortive cumparate din Italia? Sigur, acestea sunt mai "tari" decat AC, avand un continut de hormoni de zeci de ori mai mare, cum de altfel este si pilula de a doua zi.
Despre osetoporoza se poate spune ca:
Menopauza se asociaza cu o pierdere accelerata de masa osoasa in primii 7 ani dupa scaderea concentratiei hormonilor estrogeni. In aceasta perioada, resorbtia osoasa depaseste formarea. Biopsiile de tesut osos efectuate la femeile in menopauza arata o reducere a numarului osteoblastelor, fara afectarea osteoclastelor.
sursa: http://www.mediculmeu.com/......poroza.php
in schimb despre contraceptivele orale:
Contraceptile orale sint extrem de eficace (doar 1 % esecuri), iar dozajele actuale prezinta mai putine riscuri cardiovasculare decit inainte. Daca pilula amelioreaza absorbtia de calciu!
sursa:
http://www.esanatos.com/......t62523.php