| necunoscutulanonim a întrebat:

Buna seara, intrebarea mea este una cam... idioata, dar sunt intr-o cautare disperata de un sfat. Am 17 ani si pana acum acum am avut doar doua relatii, dar faza este ca in astea doua relatii partenerele au au facut primul pas adica s-au bagat in seama cu mine, ele incepeau o discutie, asta pana cand incepeam sa ma obisnuiesc cu acea persoana si ma apropiam de ea, adica totul devenea reciproc, cand eu ma bagam in seama pentru discutii si alte chestii cand ea, in fine. Dar acum s-a schimbat foaia, vreau sa aflu cateva medote de a intra intr-o discutie cu o fata, deoarece sunt o persoana timida nu prea stiu cum sa ma bag intr-o discutie( eu am obiceiul sa tac din gura pana ma baga cineva in seama ca nu vreau sa spun ceva aiurea sau deviat de la subiect). Repet intrebarea, imi poate da cineva cateva sfaturi in a crea o discutie cu o fata pe care de abia am cunscut-o(adica eu o cunosc, ea pe mine nu xD)?

8 răspunsuri:
| Barblaster a răspuns:

In Soviet Russia...

Mah, daca tu "o cunosti" in adevaratul sens al cuvantului ii sti cateva din placeri asa-i?
Pai ca sa deschizi o conversatie intra intr-un subiect care ea il crede interesant.BFT

| vasic a răspuns:

Daca ea nu te cunoaste, ar trebui sa legati o conexiune printr-un protocol gen TCP/IP happy Hai ma ce naiba, povesteste-i despre tine.

| Aurelian0709 a răspuns:

încearcă sa folosești aceleași principii care te-au abordat ele pe tine.
intra în vorba cu ea, vezi dacă este libera într-o zi sa ieșiți în parc sa beți un suc.
dacă ești foarte timid și ai un prieten bun îl poți ruga pe el sa iți pună o vorba buna la fata aceea.

| necunoscutulanonim explică (pentru Aurelian0709):

Multumesc pentru raspuns, dar nu ma pot baza pe prietenilaughing

| BEmanuel87 a răspuns:

Doua relatii pana la 17 ani inca nu e rau. Mi-as fi facut probleme daca aveai doar doua felatii pana acum. Anyway...

Fetele nu sunt prea diferite de baieti. Problema trebuie privita din perspectiva asta. Cand intalnesti un baiat pe care nu il cunosti cum ii vorbesti? Presupun ca nu esti mut in fata baietilor. Foloseste acelasi tipar de conversatie si in cazul fetelor. Suntem oameni cu totii. Femeile nu sunt niste monstri care trebuie luati cu binisorul happy

| frumusikgirl1 a răspuns:

Pai mai intao poti incepe prin ai dao privire destul de confortabila..adica atunci cand se uita la tine sa simta caldura. dupa aceea poti incepe sa vorbesti cu ea si cand vorbesti cu ea pastreaza acea privire dupa incearca sa si razi dar subtil. e cel mai dragut lucru la un baiat asta.( si cat despre sfaturi fii tu insati cand vorbesti cu ea ca oricum dupa ce va cunoasteti te vei comporta nat si va afla cum esti.)

| Dany012 a răspuns:

Stai pe langa ea si mai intreab-o si tu cevawinking gaseste lucruri in comun

| maf a răspuns:

Acum depinde cat sti despre ea daca putine, poti incepe "unde inveti, cum e la scoala, ti-e iti place filmul ala, ce gen de muzica asculti" daca o vei intreba chestile astea, o sa vezi ca usor usor nu o sa mai fi asa timid cu ea si o sa vorbiti mai deschis. Cel mai mult conteaza sa treci de pragul ala de la inceput, apoi o sa vorbesti cu ea pana te plictisesti. Incearca sa gasesti subiecte ca sa puteti vorbi mai mult si o sa treceti de pragul ala de rusine. etc sau emoti.