Draga Isabela, te rog sa nu mi-o iei in nume de rau, dar in anumite cazuri e posibil ca marimea pen... sa nu fie potrivita pentru tine.Cred ca ai putea sa intrebi medicul despre asta si daca ti-e rusine, fa search pe net sau mergi la biblioteca si imprumuta o carte si sunt sigura ca o sa afli mai multe despre asta.
Doamne si cand ma gandesc ce intrebari tampite puneam...
Te rog sa revii cu detalii: ce experienta(e) anterioare ai, psihic eclilibrat sau labil?, eventual repeta testul!, etc, etc... psiho
Daca nu esti insarcinata, poate fi un fenomen cauzat de autosugestie. Se intampla destul de rar si de obicei este cauzat de frica de a ramane insarcinata.
Te sfatuiesc sa discuti si cu un psiholog.
Isabela, de insarcinata nu esti, fa-i sport, alearga, misca-te in aer liber... te vei simti mai bine. O sa-mi multumesti mai apoi.
Programeaza-te la un consult : ROMGERMED B-dul Drumul Taberei, Nr. 12, BUCUREŞTI. Acolo au aparate profesionale.Nu exista sa pleci de la consult si sa fii in continuare nedumerita. Iti recomand pe d-ul dr. Budu!
Tel: (+4 021) 413-0995; 499-1649 Povesteste-i problema in amanunt!
Am fost nu la un medic...ci la 7 medicii.......nu-mi gasesc diagnosticul...ciudat...
Oare ...eu ce-am explicat ...pana acum dragul meu anonom... tu nu ai citit? Am vb si cu ginecoloigul fespre problematica...gen...sex...normal ca am discutat pe tema...in fine...
lucyaneya întreabă: