Draga Isabela, te rog sa nu mi-o iei in nume de rau, dar in anumite cazuri e posibil ca marimea pen... sa nu fie potrivita pentru tine.Cred ca ai putea sa intrebi medicul despre asta si daca ti-e rusine, fa search pe net sau mergi la biblioteca si imprumuta o carte si sunt sigura ca o sa afli mai multe despre asta.
Daca nu esti insarcinata, poate fi un fenomen cauzat de autosugestie. Se intampla destul de rar si de obicei este cauzat de frica de a ramane insarcinata.
Te sfatuiesc sa discuti si cu un psiholog.
Programeaza-te la un consult : ROMGERMED B-dul Drumul Taberei, Nr. 12, BUCUREŞTI. Acolo au aparate profesionale.Nu exista sa pleci de la consult si sa fii in continuare nedumerita. Iti recomand pe d-ul dr. Budu!
Tel: (+4 021) 413-0995; 499-1649 Povesteste-i problema in amanunt!
Te rog sa revii cu detalii: ce experienta(e) anterioare ai, psihic eclilibrat sau labil?, eventual repeta testul!, etc, etc... psiho
Isabela, de insarcinata nu esti, fa-i sport, alearga, misca-te in aer liber... te vei simti mai bine. O sa-mi multumesti mai apoi.
Am fost nu la un medic...ci la 7 medicii.......nu-mi gasesc diagnosticul...ciudat...
Oare ...eu ce-am explicat ...pana acum dragul meu anonom... tu nu ai citit? Am vb si cu ginecoloigul fespre problematica...gen...sex...normal ca am discutat pe tema...in fine...
lucyaneya întreabă: