Salut! Nu este nimic in neregula daca te masturbezi(atat timp cat esti singur si nu te vede nimeni). Cred ca mai toti barbatii viseaza sa faca sex cu diferite femei. Legat de timiditate, trebuie sa o invingi, incearca pana ai sa reusesti, fiecare are un suflet pereche. Poti incerca sa ''agati'' si in mediul online, unde, probabil poti discuta mai in largul tau si apoi sa va intalniti.Bafta!
Stiu ca menta scade potenta, de aceea nu se recomanda ceai de menta la barbati. Cu scadere potentei scade si pofta. Insa, sincer, mai bine n-o face. Pe urma ai sa vrei, dar n-ai sa poti.
Majoritatea fetelor din ziua de azi sunt superficiale, daca nu au un interes la tine, nu prea au motive sa te accepte. Poate nici tu nu stii sa abordezi cum trebuie si pe cine trebuie.
Hormonii si gandurile legate de sex sunt niste lucruri normale precum si masturbarea de altfel. Daca asa te poti elibera, de ce sa nu o faci?
Sau, in spirit de gluma, gaseste-ti o f*ck buddy
Eu citesc cartea timid si sexi si de acolo am aflat multe lucruri si motive pentru care esti refuzat si ce sa faci. Costa undeva la 100 lei dar eu zic ca isi merita banii
Dar cum arati la fizic? ca asta conteaza in mare parte,fetele de varsta ta pun pret pe aspect fizic find pe primul loc in clasamentul lor ca spun ele ca sufletul conteaza e vrajeala, eu personal nu am vazut urat dar popular pentru sexul feminim,du-te la sala baga culturism,cardio si numai te da la alea frumoase ca alea pun pe mai multe aspecte fizic, banii, caracter de badboy, curvar, barbat violent, alfa care se sacrifica pentru trib ce vremuri masculi ca tine nu ajungeau la varsta ta acum cateva mii de ani, nu toti masculi se reproduc doar cei care au gene bune, o metoda este sa recunosti asta si castrarea chimica sau operatie adio dorinta sexuala si asa suntem 7 mld cam multi,stiu ca e frustrant ca romancele sunt frumoase dar asta e viata,selectia naturala,femeile vor barbatul ala alfa care era un bun vanator,acele dorinte sunt in adn lor nu vor disparea niciodata, masculi care nu indeplinesc acele conditi se numesc beta adica se compromit cu noi pentru a forma o familie dar la ovulatie toate vor un barbat hot si alfa aia erau hot, vezi disperarea femeilor din Germania cand au venit arabi pe acolo,alea au sarit pe ei nu lea violat aia si ele pe ei, pentru ca femeile se mint singur ca isi doresc un baiat obisnuit de casa, nu e asa ele vor aventura, drama un barbat aventuros care nu e disperat care e indiferent, arogant care e popular, tipi cu iubita sunt mai atragatori ca cei fara pentru ca naste o competitie da cum te rugai de ele ce competite erai pentru ele
Multumesc, am comandat-o si sper sa ma ajute ca nu mai stiu ce sa fac
Eu am 20 ani si nu am avut vreo prietena. Nu am sarutat nu nimic. Si eu citesc din astea
Iti multumesc pentru comentariu care chiar ma ajutat.La aspectul fizic stau rau frate, asta e primul lucru care trebuie sa il imbunatatesc.Adica la 25 de ani am 1, 87 m si am avut 108 kg ....am inceput sa iau masuri si sa merg sa alerg la facultate caci avem pista de atletism si na e si moca pentru mine In acest moment am ajuns la 98 kg insa nu stiu exact cam cat ar trebui sa mai slabesc pana sa pot sa ma apuc de sala? Si mda sunt de acord ca nu sunt un alpha man, cred ca frica ca voi esua, ca bazat pe celelalte experiente, nu voi reusi sa o fac sa ma placa, ca o voi plictisi ma fac sa nu am mai mult tupeu in mine, cel putin asa cred.
La ce te referi cand spui f*ck buddy? Stiu ca buddy inseamna in engleza si prieten, ori homosexual nu sunt si nici n-am de gand sa devin unul.
Las ca nu-i chiar asa tragic adica pe bune ai o inaltime foarte buna, eu din cate am citit fetelor le place barbati inalti tu ai o inaltime de nota 8 sa spun asa una foarte buna, si eu am 20 de kg in plus fata de normal stiu cum e, avem nevoie de vointa ca sa slabim nu-i sanatos man ne paste multe bolii plus ca e urat sa fi gras asta e adevarul, ma gandesc la o dieta bogata in proteine, cardio si culturism si vointa, man sunt miliarde de fete sunt sanse mici sa nu gasesti o fatuca pentru tine, ai nevoie de vointa si vei reusi
Normal ca nu, daca intr-un studiu 20% se compromiteau cu barbati indiferent de cum aratau si daca erau cadavre din morminte doar, doar sa nu fie babe cu pisici la batranete demonstreaza ca nu toate, e ceva relativ, dar cei drept un barbat inalt e pe gustul mutor fete
Multor, dar nu toate.
Eu am 1, 62. Nu ma vad langa un tip inalt. cum ar fi?) doar cine stie cum, dar inaltimea nu e un criteriu de alegere al unui posibil partener, cel putin nu pentru mine.
Depinde ce inseamna inalt pentru tine, dupa parerea mea este dar in fine
Serios? Sa fie inalt o fi mai important decat sa aiba ceva sinapse functionale? Not really.
Daca o fata nu te place la fizic nu are interes in a comunica cu tine, a avea o relatie cu tine
De acord, ti-am zis si anterior ca intr-adevar, fizicul reprezinta prima impresie, dar nu este cea decisiva. Eu una nu prefer un tip frumos foc si prost ca noaptea, ca imi scade IQ-ul daca imi pierd timpul cu el.
Se spune ca "Cea mai scurtă cale către inima unui bărbat trece prin stomac." Atunci intrebarea este care este cea mai scurta cale catre inima unei fete?
Suntem atat de complicate incat nici nu am un raspuns la intrebarea ta . Sunt mai multe cai. Unora le plac banii, altora aspectul fizic, unor fete le plac abilitatile sexuale. Etc. Mie, personal, inteligenta mi se pare cea mai sexy la un barbat plus zambetul si privirea.
beausingurlamasamea întreabă: