| Madaxo97 a întrebat:

Bună seara! Revin si eu pe aici cu o întrebare tâmpită, din nou laughing Credeți ca prostituatele se pun sau nu la socoteală la bodycount-ul unui bărbat? Argumentați răspunsurile, de ce da, de ce nu.

Răspuns Câştigător
| RAY a răspuns:

Ba se pun și alea, se pune orice contact sexual nu are importanta cum l-ai cauzat

45 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Se pune, cu toți plătim pentru sex

| Madaxo97 explică (pentru RAY):

Bravo, mulțumesc pentru răspuns! Ma contrazic cu cineva care spune ca nu se pune, si voiam mai multe păreri. Bineînțeles ca se pun. Acest băiat cu care ma contrazic spune ca a fost la peste 30 prostituate si se considera curat, ca nu se pun la bodycount, decât iubitele oficiale.

| Cinic a răspuns (pentru RAY):

Nu se pune ba alea, ca nu au stat de buna voie! Alea au stat pe bani. Sau pe tigari si mancare laughing

| RAY a răspuns (pentru Madaxo97):

Mă întâlnesc cu una ii dau banii sau ii cumpăr ceva și apoi facem sex cum se numește asta? Financiar costa mult mai mult sa stai cu una, doar 20% dintre bărbați atrag fizic femeile, deci doar aia pot spune că nu plătesc pentru sex, sunt bărbați frumoși să știi

| Madaxo97 explică (pentru Cinic):

Pai daca nu se pun pentru tine, atunci nici tu nu te pui la socoteala pentru ele, nu? Kilometrajul lor este curat, daca ar fi sa ne luam după logica ta. Fi asumat, ca Ray.

| RAY a răspuns (pentru Cinic):

Toate pentru stau pentru ceva nu trebuie sa fie ceva mult, unele de plictiseala, să aibă pe cineva până găsesc prințul

Corect,gândești realist

Men of culture! Sunt de acord! Doar ca parasutele nu se pun la bodycountul unui barbat.

| Cinic a răspuns (pentru Madaxo97):

Esti cel mai enervant user de pe TPU! Si te urasc! Am sa fac plangere la bunul meu prieten care este si moderator laughing

| Madaxo97 explică (pentru RAY):

Realist, ca si tine, domnul cinic ne contrazice pe amândoi, cu niște argumente aberante, refuza sa accepte ca se pun la bodycount si nu înțeleg de ce? Ce e rău in asta până la urmă, doar ca nu e asumat omul.

Te rog

Nu exista moderatori pe TPU

Nu exista moderatori doar o admina

Ba da, exista laughing

Doamna madaxo, daca baiatul a recunoscut ca a fost la profesioniste, inseamna ca este asumat! Doar ca alea nu se pun la bodycount.

| VerginicăVacăGrasă a răspuns (pentru RAY):

Fratele meu, ai slăbit!

| alina2k18 a răspuns (pentru VerginicăVacăGrasă):

laughing) e poza editata cu AI.
laughing))

| RAY a răspuns (pentru VerginicăVacăGrasă):

Concerta îmi taie pofta de mâncare de asta drogați de heroina, cocaina nu simt foametea, concerta e medifinil o firma de amfetamina dar care nu poate creea dependenta

| StoicAnalysis a răspuns (pentru Cinic):

Asa gandim noi ca barbati pentru ca nu am "vanat" ci doar am cumparat femeia pentru sex. Ceea ce e o aberatie produsa de egoul nostru. Dar in realitate, bodycount-ul se pune indiferent cum ai obtinut tu pasarica. Cum ar fi sa te intalnesti cu cineva si sa-i spui ca a fost singura femeie din viata ta, cand tu de fapt, ai frecventat parasutele ca mersul la biserica pentru altii laughing

| Madaxo97 explică (pentru StoicAnalysis):

Mulțumesc, nici eu nu i-o puteam explica mai bine domnului cinic

Ok madaxo, ai dreptate! Poate pe undeva din cauza ca eu nu vad nici cea mai mica valuare in genul ala de meserie, am considerat pe FALSA dreptate ca nu ar trebui puse la bodycount. Pana si cincic mai greseste si uneori egoul lui nu il lasa sa recunoasca cand nu are dreptate. Ai câstigat corect. De data asta! happy

| JustStitch a răspuns (pentru Madaxo97):

Daca ai afla ca al tau se ducea la fetite pana sa fie cu tine cum reactionezi?

| Madaxo97 explică (pentru JustStitch):

Ce întrebare ciudată laughing Tu dacă ai afla că iubita ta se ducea la gigoloi pe care îi plătea pentru sex, cum reacționai? happy oricum al meu nu s-a dus, ne-am luat de tineri, la 20 ani, aproape virgini amândoi, nu e cazul de ce spui tu.

Ba se pun și alea, se pune orice contact sexual nu are importanta cum l-ai cauzat

| RAY a răspuns:

Alina asta știu toți că ei au ales poza eu am făcut poze cu freze prin AI și ei au ales, nu am spus niciodată că așa arat, deși degeaba vrei sa faci atac la persoană

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Dupa logica unora, nici violul nu intra la bodycount, ca fetele alea n-au stat de bunavoie.
Nici minorele, ca nu au discernamant.

Totul este contorizat.
Mai mult, fiecare intalnire sexuala inseamna un schimb energetic. Body count sau nu, preiei din energia persoanei cu care faci sex. Daca ai mai multi parteneri(e), aura ta energetica e intr-un haos total.
Asa ca...alege-ti cu atentie partenerul(a) de sex, pentru ca te schimba la propriu.

| Robert2526 a răspuns (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Acum cu raspunsul acesta am inteles si eu mai multe despre tine laughing)

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru Robert2526):

Vei intelege ce am scris, dar mai tarziu, cand o sa te maturizezi sau cand nu vei sti ce sa faci cu golul din tine.
Totul se contorizeaza. Chiar si hlizelile.

| Robert2526 a răspuns (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Pai hai sa vedem, ajuta-ne pe toti sa intelegem. La ce fel de energie de referi cand zici ca are loc un schimb energetic? Te si ajut. avem energie termica, chimica, nucleara, mecanica si electrica. care dintre astea e implicata in schimbul asta energetic?

| StoicAnalysis a răspuns (pentru Robert2526):

Conform legilor fizicii, absolut toate implica laughing. Nu poti face sex fara schimb de temperatura, fara schimbul chimic de reactii moleculare, fara contact nuclear, fara contact mecanic si fara schimb de sarcini electrice. Nu stiu la ce energii mistice se referea userul de mai sus, dar cel putin la energiile specificate de tine, sunt toate implicate intr-un act sexual. Ai schimb de fluide, ai forta de frecare, ai contacte de tot felul varule laughing.

| Robert2526 a răspuns (pentru StoicAnalysis):

Desi preferam raspuns de la el pentru ca vad ca are o inclinatie mistica accentuata iar pe tine nu te stiu avand astfel de inclinatii apreciez si raspunsul tau. Urmatoarea intrebare este cum te afecteaza acest lucru? ce haos produce in aura energetica? Ce se intampla mai exact? ce reprezinta aura asta energetica?

Crezi ca daca fac schimb de temperatura cu mai multe persoane o sa ajung sa fac si eu fata la caldura mai bine? Chiar as incerca... Si de la cate partenere incepe haosul?

In mod normal acesti "mistici" au un sambure de adevar in spate, legat de "vibe-ul" de dupa si inainte de sex. Doar ca ei eticheteaza toate legile fizicii sub eticheta de "magie" sau "misticism"

Tot ce inseamna sentimente si senzatii, sunt din punct de vedere stiintific, niste reactii chimice, mecanice, electrice si senzoriale, toate legate in lant. In momentul cand faci sex corpul tau e literalmente in stare de haos. Inima iti bate cu putere, respiratia devine mai greoaie, undele tale cerebrale sunt dezorganizate, au loc schimburi enorme de reactii de tot felul, etc. Si in situatia respectiva tu simti o senzatie diferita fata de ce ai trait pana acum.

Singura chestie care se schimba atunci cand faci sex frecvent este intensitatea tuturor acelor reactii de mai sus. Cu cat faci sex mai des, cu atat organismul se uzeaza, exact ca un motor al unei masini. Nu mai simti aceleasi senzatii, nu mai simti aceeasi placere, toate se diminueaza putin cate putin depinzand de cum percepe creierul tau situatia. Cu cat sexul devine mai monoton, cu atat creierul se excita mai putin. E inginerie biologica de baza.

| Robert2526 a răspuns (pentru StoicAnalysis):

Atunci si cand mergi la sala este haos in corp? Tot ce spui tu acolo are loc constant si nu este nimic haos in asta.

Cu cat faci sex mai des se uzeaza organismul? in ce sens? Ce se uzeaza mai exact si de ce? Ar trebui sa nu facem sex niciodata ca sa nu ne uzam? Masturbarea ne uzeaza si ea? Daca da, din ce motiv? In cazul asta nu facem schimb energetic cu nimeni. Sau cum functioneaza?

Incepe sa imi placa de tine, ai niste idei excelente

Atunci cand mergi la sala e altceva. Acolo creierul elibereaza alti hormoni. Cand mergi la sala, de fapt induci in mod fortat modul de supravietuire in creier. Acum zeci de mii sau sute de mii de ani cand vanam mamuti si ne chinuiam sa supravietuim, corpul nostru era supus constant la antrenamente fizice intense pentru a supravietuii. Fugeam de pradatori, ridicam arme si alte obiecte grele pentru a ne prezerva existenta, ne cataram pe stanci, copaci, etc. Toate astea erau aproximativ ca o sesiune de sala de forta astazi. Corpul si creierul tau atunci cand faci sala, are in memoria sa genetica vremurile acelea in care supravietuiam, asa ca elibereaza anumiti hormoni special pentru a face corpul fata la aceste provocari.

Cand vine vorba de sex, e altceva, sunt produsi alti hormoni, speciali pentru reproducere. Tot ai batai ale inimii riicate si depui efort ca atunci cand faci sala, dar pe langa asta, sangele este fortat in acel act sexual sa se duca la extremitati. Nu stiu daca ai observat atunci cand faci sex, ca pe langa ca ai ciocanu' umflat de sange, fata ta, mai ales obrajii, sunt si ei rosii ca focul, si mintea ta in momentul ala este aproape data peste cap atunci cand ai orgasm. La sala nu patesti asa ceva laughing

Organismul se uzeaza oricum pe parcursul anilor, asta nu o putem opri. Insa cu cat depui mai mult efort, cu atat il uzezi mai tare decat de obicei. Adica accelerezi procesul.

Exemple: Ronnie Coleman, body builder si fost campion mondial, are acum 60 de ani, dar de 5-6 ani cred, se cofrunta cu dureri insuportabile si abia mai sta pe picioare. Un om de aceeasi varsta care lucreaza la birou, nu are problema asta, insa stand multi ani la rand in sezut, e posibil sa dezvolte cancer colorectal, pe langa ca are hemoroizi la greu.

Oamenii de pe santier din constructii, de pe la 40 de ani in sus, spatele lor e varza. Atatia ani de carat moloz si saci de ciment, crezi ca nu uzeaza constant coloana vertebrala?

Sau un boxer profesionist, el iese la pensie de pe la maxim 40-45 de ani. Asta pentru ca de la sutele sau miile sau chiar zecile de mii de lovituri acumulate, corpul lui nu mai face fata. Uita-te ce a patit pe la sfarsitul carierei Muhamad Ali. Era cel mai rapid boxer din lume la vremea aia, si la final a ajuns sa aiba Parkinson avansat.

Nu stiu daca ai avut in viata momente cand te masturbai zilnic, dar daca ai avut, nu observai ca placerea era din ce in ce mai scazuta?

In natura, faci schimburi energetice si de temperatura in mod constant. Fiecare molecula sau mai bine zis, fiecare nucleu are niste sarcini. Negative si pozitive, sau electroni si protoni. Nu exista viata pe pamant fara aceste sarcini.

| StoicAnalysis a răspuns:

Normal ca se pun. Nu conteaza modul cum le infaptuiesti.

| 1onurSimion a răspuns:

Mie dacă îmi place de o fată, o să-mi placă de a din prima zi în care eu am cunoscut-o, eu dacă am să simt cu Adevărat iubirea Adevărată pentru o fată o să fie din ziu în care eu am cunoscut-o.

Eu îmi asum să iubesc cu Adevărat o singură fată, fără să-mi pese de trecutul ei, dacă ea vrea să-mi spună, să-mi zică, și simte nevoie să vorbim, discutăm de trecutul relațiilor ei bine dacă ea nu vrea tot bine, eu nu judec o fată după trecutul ei.

Eu pot deveni și pot fi și soțul unei fete care este arătată cu degetul și judecată pentru faptele ei, Eu pot fi și prietenul unei fete și fratele ei, chiar de este respinsă de o lumea întreagă.

Eu am învățat de la Dumnezeu să iubeasc cu Adevărat omul și să nu-l judec pentru faptele sale ori care ar fi ele. Fiindcă nu există om fără de păcate pe lumea asta.Eu nu țin cont de câți bărbați, băieți a avut o femei, fată în viața ei.

Eu țin cont doar de Dumnezeu! Dacă un om îl iubește cu Adevărat pe Dumnezeu dacă un om are cu Adevărat frică de Dumnezeu atunci pentru mine omul acela este un om important și este de ajuns pentru mine.

| Robert2526 a răspuns:

Am citit intrebarea si nu ma asteptam sa fie scrisa de tine laughing

Din punctul meu de vedere, se pun si alea...ca tot sex este happy

| Madaxo97 explică (pentru Robert2526):

Știu, e o întrebare idioată laughing Și din punctul meu de vedere la fel, normal ca se pun. Si nu e vorba de a judeca pe cineva, fiecare face sex unde, când, si cu cine vrea, doar mă contraziceam la cuțite cu un alt user si voiam sa aud si alte păreri happy

| Cinic a răspuns:

Nu, nu se pune!

Dacă nu stergi răspunsul, îți dau ignor laughing) argumentați răspunsul

I-am raspuns lui ray! Dar hai sa o fac si pentru tine! Nu se pun ca alea sau babardit pentru bani! Si in plus bodycountul nu conteaza la barbati, pentru ca barbatii nu primesc sex gratuit niciodata! Un barbat plateste intodeauna: cu bani sau genetica. Dar niciodata gratis. Femeile, chiar si cisternele, primesc sex gratuit oricand si la orice ora vor ele.

FALS, FALS, FALS. Cum rămâne cu dublul standard? Se pune doar când va convine vouă, am înțeles laughing esti amuzant, ca de obicei. Auzi, pentru un bărbat nu contează bodycount laughing) mor de râs

Pai nu conteaza! Ca barbatul obtine sex ft greu si femeile gratuit. Aici este diferenta! Doar daca te uiti la top 15%, aia primesc usor pentru ca platesc cu genetica lor!

Băi omule penisul si vaginul nu știu carte si procentele tale aberante, definiția contactului sexual care e? Ia caută frumos în DEX sau pe google. Penis introdus in vagin= contact sexual. Penisul nu știe ca tu ai plătit sau nu fata respectiva, câte clase are, sau ce rasă, etc, nu are nicio relevanță, contactul sexual a avut loc, se pune! Nu ai pic de logică elementară.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru Cinic):

Da, aia frumosi primesc usor, dar nu primesc intotdeauna cu cine vor. Pt ceea ce vor, au de muncit la fel de mult ca oricare altul.

Pt o fata frumoasa, curtata de mai multi, e de ajuns o remarca stupida si e taxat, oricat ar fi de aratos. Isi ia bilet la coada tipul.

| TheNutzuu a răspuns:

Ieu zic k se pune gen ai platit s-a facut la statrack nu stam la discuti