Asa spun fetele la primul sarut:"Vai, a fost o greseala.Imi pare rau ca am facut-o!" Dar nu insista sa-ti zica motivul, poate i-a fost rusine sau iubeste pe altcineva, dar tu spune-i replica aia pe care ti-am zis-o eu!O sa mearga, te asigur
Daca deja te-ai sarutat cu ea nu are rost sa ii spui ca iti place de ea pentru ca se intelege. Nu trebuie sa ii spui ca o placi ci doar sa petreci timp cu ea sa va distrati si sa continui sa o saruti ^_^, dar ai grija sa nu isi bata joc de tine.
Spune-i clar!"Vreau o relatie!"Serios, fetelor le place replica asta si daca te place va accepta dar vezi ca e posibil sa ezite putin, nu va fi sigura si va incerca sa te testeze cumva, continua sa o saruti si in timp ce o faci spune-i niste cuvinte frumoasse si mangai-o prin par! Eu cred ca va merge! Succes
Da frate dar nimeni n-a raspuns am sarutat-o si a spus ca i pare rau ca o facut-o si nu vrea sa imi zica dc i rau eu tot i spun sa imi spuna dc i pare rau. si nu vrea sa imi raspunda... si nu stiu ce sa cred.
Nu cred ca iubeste pe altcineva deoarece si azi am sarutat-o si na spus nimic si cando intreb dc mi-a spus ca i pare rau nu vrea sa-mi dea un raspuns, ce zici ce sa fac? sa o mai intreb. o intreb daca iubeste pe alt cineva?
Pai...nu fi insistent, dar intreab-o ce vrea exact de la tine! Apropo ce varsta aveti? Ea e mai mare? Daca da, e mai complicat atunci, dar nu imposibil, o sa-ti explic!