Of, of.
Eu cred ca te-ai inselat in privinta lui inca de la inceput. El nu era nici atunci omul pe care il credeai tu. Chiar tu ai spus ca ducea o viata dubla.
Inteleg ca te-ai atasat enorm de mult de el, dar tu chiar vrei sa o ti tot asa pana la adanci batraneti? Chiar vrei sa continui sa speri ca se va schimba?
Ai trecut cu vederea sau ai acceptat foarte multe, mult prea multe. Ai inceput sa iti pierzi si mandria ta ca persoana, ceea ce e foarte grav.
Dupa mine, nu exista decat o solutie: sa te desparti de el! Altfel vei duce o viata plina de chinuri si frustrari in continuare.
Nu spun ca o sa fie usor, dar sunt convinsa ca o sa fie mult mai bine. Spui ca nu vrei ca cei 2 ani sa se iroseasca, dar crede-ma ca e mult mai bine decat sa irosesti 3, 4, 5 sau o viata, in functie de cat ai de gand sa mai amani despartirea(care e ineviatabila, dupa parerea mea).
Incepe sa cunosti lume, sa reiei legatura cu prietenii tai, sa ceri sprijinul lor si familiei tale. Sunt sigura ca exista destule persoane care te iubesc si or sa iti fie alaturi.
Ar fi foarte bine daca ai merge si la un psiholog.
In primul si in primul rand nu te acuza singura! Nu ai nicio vina pentru felul in care se comporta!
Din cate vad totul e cam pe sfarsite. Un baiat care iti face asta nu te merita.
E normal sa te simti legata de el pentru ca esti foarte obisnuita cu prezenta lui. Insa nu e un capat de lume, desi pare.
Ti-ai pus intrebarea ca daca te-ai desparti de el, atunci el cum ar reactiona? S-ar schimba sau au ramane cu ale lui? Eu as putea paria pe a 2-a varianta.
Astazi am vazut tot pe TPU o persoana care spunea ca s-a despartit dupa 6 ani.
Te inteleg ca esti obisnuita cu el, ca tii la el ca ai multe amintiri legate de el, insa cu ce pret? Nu merita de lupti pentru cineva care nu misca niciun deget sa salveze ceva.
Ai grija de tine in primul rand!
Nu ai scris nimic despre u ceea ce e si firesc. nu stiu dc dar intuiam continuare mesajului tau dupa primele 2 randuri si la fel nu stiu dc am impresia ca si u ai avut o vina de sa ajuns aici. poate ai fost prea posesiva. dar asta nu e o scuza pentru ce face el si un motiv sa te invinuiesti atat.
eu vad 2 solutii:
1 - accepta ca asta a fost si mergi mai departe, chit ca nici nu vrei sa auzi acum de asa ceva, dar stii "sheet happens",
2 - pune-l un pic pe jar. nu te mai arata asa disperata de situatie si de faptul ca il pierzi. daca continuati asa oricum acolo e ajunge. pentru ce sa continui agonia. ai o discutie cu el si fa propunerea asta. in felul asta vezi si u unde esti cu adevarat. poate e doar "o toana" si reluati relatia sau poate ca intr-adevar nu e doar o toana si atunci. asta e, nu ai pierdut nimic. te bucuri ca ai avut 2 ani frumoi si fericiti, accepti situatia si mergi mai departe
succese
Ai pasit cu stangul, crezand ca o relatie e vesnica si daca-i oferi totul unui baiat te va indreptati sa ai si pretentii. Total gresit, accepta ca relatia ta s-a consumat.
Poate ai nevoie sa mergi la un psiholog,treci printr-o perioada neagra a vietii tale si cred ca ai nevoie de un echilibru, aici nimeni nu iti poate spune ce sa faci, e simplu pentru un strain sa zica sa te desparti dar asta nu te va ajuta cu nimic, mergi si discuta cu un psiholog si vei avea cea mai buna consiliere si iti va da o directie in ganduri si fapte, sper sa poti trece cat mai usor peste acest hop din viata ta
Ai abordat gresit o relatie si ai pierdut doi ani din viata, ni se intampla tuturor. Nu, nu se mai poate face nimic, relatia voastra de azi e cladita doar pe ce a fost o data. Deja relatia nu se mai bazeaza pe iubire, el exista sa te pacaleasca iar tu existi sa-l prinzi cand o face. Nu faceti decat sa va afundati mai adanc, cu fiecare zi. Inteleg ca numai gandul unei despartiri te ingrozeste dar nu ai alta solutie. Din ce ai descris, despartirea va veni oricum, important e cat timp si energie mai esti dispusa sa investesti in aceasta relatie pana se va consuma.
Nu te mai scuza atat, lungimea da veridicitate povestii. Insa ceva lipseste parca din povestea ta prea esti printesa neprihanita si el balaurul fioros. Si asta dupa un an de rai. Eu zic ca trebuie sa dai un stop si reset la relatie pentru ca el sa fie fortat sa-si reevalueze prioritatile. Oricum o iei va fi dureros fara indoiala!
Sincer si eu trec cam prin aceiasi situatie si te inteleg perfect. Faptul ca iti spune ca te iubeste nu este suficient atat timp cat el nu dovedeste nimic,si plus ca a facut ce a facut nu prea cred ca te mai iubeste. Este adevarat ca gelozia distruge multe,iar faptul ca ai fost poate putin cam posesiva l-a determinat sa faca ceea ce a facut. Totusi eu cred ca nu asta era cauza, pentru ca daca era asa putea sa poarte o discutie serioasa si normala cu tine(fara jigniri si alte chestii de genul asta) si iti explice ca doreste mai multe libertate si etc. Eu cred pur si simplu ca s-a saturat de aceasta relatie, ca a vazut faptul ca il iubesti si ai dat totul pentru el, iar acum pur si simplu relatia s-a consumat. Si faptul ca timp de doi ani a facut lucrurile astea si a putut sa duca o viata dubla ridica multe semne de intrebare despre el si felul cum e. Cel mai bine este sa pui punct si sa treci mai departe, pentru ca nu merita sa stai langa o asemenea persoana. Crede-ma ca iti spun din propria experienta si asa e cel mai bine.
Si pana la urma urmei stii vorba aia: "Orice sfarsit are un nou inceput."
Ai nevoie de un prieten/prietena cu care sa iti petreci timpu ca poate asa te mai indepartezi de el si poate va si desparti-ti. N-o sa, se schimbe nimic in relatia ta daca ramane-ti impreuna.
beausingurlamasamea întreabă: