| Punctsidelacapat a întrebat:

Spuneti-mi cum sa ma despart de iubitul meu. nu am motive intemeiate sa te despart de el pentru ca se poarta frumos cu mine, ma iarta orice fac, nu ma injura. dar pur si simplu numai simt nimic pentru el si nu pot sa-l mint in continuare ca tin la el. Sa-i spun adevarul in fata nu pot pentru ca nu ma lasa sufletu', stiind ca nu mi-a dat motive si ca ar putea cere o a doua sansa. Suntem impreuna de 3 luni.

10 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Din pacate pentru tine, numai adevarul poate fi cea mai buna solutie, iar el daca este baiat istet iti va multumi.

| Oana92 a răspuns:

Cel mai corect din partea ta ar fi sa ii spui ce ne-ai spus si noua. O sa il doara acum, dar o minciuna l-ar durea mai mult.

| ywar a răspuns:

Aia-i relatie, de 3 luni? Voi va plictisiti dupa 2 saptamani, d-apai dupa 3 luni - atunci sunteti sufocati! Dar daca se va intampla vreodata sa va placa cineva si veti avea parte de un refuz de a continua sa vedeti cum v-ati gandi de 100.000 de ori inainte de a face pasul asta.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu zic la fel, fii sincera. Daca nici lui nu ai vrea sa-i faci rau, mai bine i-ai spune, pentru ca timpul o sa treaca si mai mult o sa se ataseze de tine si mai greu ii va fi. Deci, ii spui in fata, cu siguranta va fi mai bine asa sad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca e bun si va respecta, va plictiseste. Daca e mincinos si curvar, va raneste. Daca e prost si urat... ok, aici aveti si voi dreptate. Daca va bate si e gelos, ramaneti cu el.

Spune-i in fata ca nu vrei sa mai fiti impreuna, asa va suferi cel mai putin.

| Cosmin1I a răspuns:

SIMPLU II SPUI...nu incerca sa eviti sau altceva caci doare al dracu de rau in cazul de afla si doar al dracu de rau oricum daca gasesti motive stupide. Daca te iubeste sau tine la tine cu adevarat atunci o sa inteleaga chiar daca la inceput o sa ii fie mai greu.

| NgrMdx a răspuns:

Cel mai bine e sa-i spui verde in fata.
"Adevărul doare întotdeauna, dar, dacă vrei să te vindeci definitiv, nu există alt leac mai bun decât el."
Chiar daca va suferi, macar tu ai fost sincera.

| Jasonn99 a răspuns:

Cred ca cel mai bine ar fi sa fii sincera si directa.Din moment ce lucrurile nu merg nu faci decat sa intensifici agonia.Mi se pare un gest demn, decat o minciuna perpetua

| juliahosszulasnierkate a răspuns:

Buna nu-ti pot spune mai multe decat ascultati inima ci nu mintea. (nu gandi cu capul ci cu inima) spune-i adevarul tot ce ai scris aici spune-i ca nu merge relatia voastra ca nu simti nimic pentru el apoi ascultal si spune-i ca veti ramane prieteni (amici) orice s-ar intampla) :*sper ca te-am ajutat.:**