| Elly07 a întrebat:

Bună seara
Sunt cu sotul meu de 12 ani împreună, suntem tineri 36 39
Problema mea este ca vad ca nu e atras de mine, facem dragoste la 3 saptamani.
Nici înainte nu era activ dar nici asa
M am gândit la toate variantele,ca poate ma inseala sau nu l mai atrag
Este grijuliu, atent, dragastos un om bun dar la pat il ia somnu...
Recunosc ca nici eu nu fac pasu și doar îmi convine sa primesc.
Ma simt frustrata. Am vorbit cu el de nu știu cate ori și nu zice nimic.
Ce pot sa fac...îmi circula prin cap tot felul de prostii.
Recunosc ca m-am cam ingrasat și asta poate fi o problema
Mulțumesc mult

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

In cazul asta lasa frustrarea si initiaza tu partidele de amor, fa ceva ca sa-l stranesti si sa reaprinzi pasiunea.
Ingrasatul este intr-adevar un mare dezavantaj care-ti poate indeparta sotul, dovedind delasare, indolenta, nepsare pentre prorpia persoana.
Deci nu-l mai acuza pe el pentru ca nu-l mai atragi, ci gandeste-te mai bine cum sa faci sa-l tii aproape toata viata si viitorul.

3 răspunsuri:
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Ia tu initiativa.

Se spune ca sexul incepe de dimineata, cu un sarut, un te iubesc, complimente si gesturi dragastoase pe parcursul zilei, ca sa se intample... seara.

Daca nici asa nu functioneaza, mergeti la un psihoterapeut specializat pe probleme de cuplu.
Ai 12 consultatii gratuite pe an cu trimitere de la medicul de familie.
https://www.avocatnet.ro/......-stat.html

| mihai69 a răspuns:

Există vibratoare. Nu fac mofturi și nu se opresc înainte să simți orgasmul (decât dacă uiți să schimbi bateriile).

| wildthing a răspuns:

Iti circula prin cap tot felul de prostii? Ce prostii?
In primul rand trebuie sa slabesti si apoi mai vezi tu ce mai faci...cum ar fi sa preiei tu initiativa. Provoaca-l, aprinde-i imaginatia, propune-i jocuri sexuale.
Daca una dintre prostiile care-ti circula prin cap e sa-ti faci amant, sa stii ca si ala tot atragatoare te vrea...deci apuca-te de sport si tine dieta.