Mai bine aștepți fata la momentul potrivit, ea o sa te accepte asa cum esti!
Apuca-te de sala, gaseste-ti hobby-uri, fa ceva cu viata ta, nu se uita nici dracu la tine daca nu faci nimic.
Asta e cel mai prost sfat pe care putea sa i-l dea cineva.
Daca n-ai loc de munca, cauta-ti loc de munca si o sa vina si gagicile pe urma. Lasa sala, ca la sala merg toti boschetarii, sala o faci la munca.
Ti s-a dus sansa. In viata sant situatii in care trebuie sa ne multumim tu - eu - milioane de barbati singuri care nu au parte de femeie in casa. Dar tot agatam ocazional pentru nevoile sexuale. Trebe sa te descurci
Suna naspa sa zici asa omului. E dureros & pentru noi dar mergem mai departe cu alte sperante
Agentia matrimoniala te poate ajuta sa cunosti pe cineva dar dupa tot tu trebuie sa vorbesti, sa vedeti daca va potrivit, daca sunt sanse de o relatie, etc.
Poate o idee e sa vorbesti cu fete on-line, nu neaparat ca sa te intalnesti cu ele dar pentru exercitiu, sa vezi ca nu e asa greu sa mentii o conversatie si in scris nu te balbai.
Dacă ai ajuns la 28 de ani și ai 0 experiență cu fetele e clar că vei rămâne singur. Sunt în aceeași situație, doar că am 20 de ani. Eu nu sunt dorit de ele pentru că am multe defecte fizice și că nu sunt vreun smecheraș cu BMW.
La 28 ani si daca nu are defecte fizice, de la singuratate sigur are probleme de comportament care alunga fetele. Ce defecte ai tu?
Da, asculta melodii de doomers ajuta la depresie ca sa iti continui viata de rahat care o vei de acum si pana vei muri ca un trist singuratic
https://www.youtube.com/watch?v=1NUPEWgAHo0
Vezi sa nu ''your FACE its your CREDENTIALS '' asta e problema lui si a multora din noi, e incredibil cum multi nu inteleg ca daca in scoala nu footi nimic e totul GATA e atat de TRIST ca inca spera la ceva ce cu siguranta nu vor obtine! ce tinder, badoo, twoo ca daca nu arati impecabil la muian si corp nu ai absolut nicio sansa sa primesti mesaje de la una
Ai dreptate. Nimeni nu stie prin ce trecem. Vorbesc fara sa aiba habar.
Normal fratioare, gandeste-te asa daca in scoala nicio fata din cate sunt in 10 ani de zile nu a simtit atractie fata de tine, cum rahat sa crezi ca dupa bancile scoli o sa mai gasesti pe cineva, e la mintea cocosului dr ca o sa sfarsesti singur... la mine din toti baietii din clasa doar 4 sunt in relatii acum, evident in liceu au avut prietene, iar restul sunt si acum dupa 10 ani singuri