Eu nu vreau sa fiu pozitiv sa te mint sasi spun ca sufletul tau de ingeras conteaza si ca te va accepta ca va vedea sufletul din tine o dam in pananormal, stai cu cineva o viata si nu sti ce carcater are, daca e fata frumoasa va pune pret pe fizic ca 80% percepem vizual,totusi fetele sunt smechere ele nu te alunga de tot si te baga in freindzone unde isi povestesc toate aiureile dar te considera o surioara masculina,tu crezand ca vrea o relatie ea te vede ca o surioara,tu esti din alt oras, e o amagire man, vei avea o relatie virtuala /la distanta =pierdere de timp, gaseste una ca tine, daca asa te-a lasat natura ce sa faci acceptate si asta e
e ceva normal sa simti nevoie emotionala dar nu sa te amagesti aiurea ma intelegi, fata e frumoasa tu urat ce sa vada la tine? ca vad ca si la carcater esti timid, lipsit de incredere, la fizic esti urat, banii ai? masina ceva? daca nici banii nu ai asta e
vezi ce le atrage pe fete
http://dezvoltarea-personalitatii.blogspot.ro/......%20ENGLISH
Doar daca e frumoasa crezi ca pune accent pe fizic? ehee am intalnit eu fete care fizic erau vai de ele dar aveau pretentii de dive
Te cred si eu am intarnit de astea destule,asta e,man nu poti face sex cu ele ca nu intra in erectie, am facut o data cu una urata pana la urma mi-am facut-o singur, asta e, cu toti punem accent pe fizic, cand vedem ceva frumos in creier se elibereaza acelasi chimicale ca cand manci dulciuri sau consumi drogurii
Am facut si eu cu una care nu era fizic atragatoare si dupa ma mai intreba de ce mi-am pierdut erectia
O sarutam da nimic,ma rugam de ea dar nimic,ea se straduia da nimic, ce naiba are ma gandeam eu, asta e indiferent cum arati vrei ceva frumos asta e adevarul, ne mintim cu toti ca fizicul nu conteaza vrajeala, ea sa vezi una inteligenta urata sa una frmoasa in fine, vezi si tu acele video de sus e in engleza
Da conteaza. spre exemplu cand vezi una frumoasa pe strada ti se scoala imediat, spre deosebire de alea mai urate
Si e rusinos mai ales daca ai blugi strambiti si se vede ))))
Nu am cine stie ce fizic, dar nici urat nu sunt. Am 1, 90, 80kg. Intr-adevar, sunt lipsit de incredere.
Nu vreau fete cu care doar sa am o poveste de seara.
Vreau ceva serios, vreau o fata cu care sa stau, in care sa am incredere, cui sa-i spun tot ce am pe suflet. Nu sunt cine stie ce bogat. Nu sunt cine stie ce smecher golan. Sunt un baiat cu prea mult bun simt care stie de respect, si din contra. nimeni nu ma baga in seama.
Esti inalt man, fetelor le plac baieti inalti, de fel esti timid? cu banii cum stai?
Cum am mai intentionat si mai sus, sunt foarte timid. Cu banii sunt intre. Nu sunt nici sarac, dar nici bogat. N-am masina personala. Am doar masina lui tata...
Uita-te acolo pe blog la tot ce e pe el, te ajut cum pot, blogul l-am facut pentru voi
Poate nici nu vrei sa fi ajutat, isi place asa cum esti, atunci de ce ai mai scris? fetelor nu le plac timizi sa stii
Sunteti studenti, sunteti la varsta la care trebuie sa strabateti cat mai multe cearsafuri, invit-o in club dai de baut si facetiva de cap