De fapt, 15 cm in erectie medium. Daca ai mai mult, mai bine. Daca nu, se mai intampla.
Nu am ce face seara asa ca pun intrebari pe TPU si raspund la intrebarile interesante , "weirdo" you make me sad.
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/......59fc98.jpg
Dimensiunea penisului conteaza enrom intr-o relatie!
Penisul trebuie sa aiba o masura peste 16-17cm si sa fie gros, ca sa poate produce placere vaginala.
Vorbesc de 16-17 cm care este o masura un pic peste cel mediu, deci, un barbat nu foarte dotat, dar nici fara penis.
Satsfactia unei fete/femei consta nu doar in marimea penisului (lungine/grosime) dar si in timpul acrdat sexului (sub 15-20 minute nue ste o partida prea reusita, pentru ca o fata are nevoeid eminim 10-15 minute sa se pregateasca de sex si sa fie umezita). Enorm conteaza priceperea baiatului. barbatului sa satisfaca o fata/femeie, iar daca est si dotat si stie ce trebuie sa faca, atunci partida sexuala are un happy ending.
Şi cei cu 12 cm au iubite... Asta nu înseamnă că femeile lor se simt în al 9-lea cer. Şi chiar nu e vorba de cat de larg e vaginul, asta e scuza bărbaţilor cu puţa mică. Realitatea e că absolut toate femeile se simt mult mai bine când fac sex cu un bărbat. Şi nu zic de 18-20 cm. 15-16 cm şi tehnică foarte bună, însă tehnica corelată cu puţa nu fac casă bună.
Aoleu, şi ce te faci nebunule când la 24-30 de ani nevastă-ta se impuiaza? O să te duci la zdrenţe ce nu au dat naştere? Şi dacă ai avea minime cunoştinţe ai ştii că vaginul se dilată doar in travaliu şi dacă nu e suficient de larg să iasa copilul se taie acolo, dar dupa este cusut şi se şi strânge foarte tare revenind aproape ca înainte. Şi eu nu ziceam ca vreau bărbat frumos şi dotat peste 20. Ziceam ce ar vrea toate femeile, dar până la urmă se multumesc cu orice femeile când vor să facă o familie. Chiar preferă un pămpălău să fie safe. Şi să ştii că nu e greu să anticipezi cam ce dotări are bărbatul chiar de la prima vedere. Sunt mici secrete care ii dau de gol.
Lol. Lesbienele folosesc la greu vibratoare generoase. Şi nu mă refeream la cezariana. Mă refeream la nastere naturala. Pe mama, pe sor-mea si pe multe alte femei le-a taiat doctorul jos pentru a putea naşte şi după au fost cusute.
Sexul oral şi petting-ul sunt suficiente poate pentru a obţine orgasmul. Si daca ma frec singură am orgasm intr-un minut-două, asta nu înseamnă că se va compara vreodată cu satisfacţia pe care o simţi în urma unei partide pe cinste. Prefer de o mie de pri mai tare sa fac sex normal, fără sa ajung la orgasm, decât orgasm prin degetica si oral, fără penetrare.
Sexul normal e de o mie de ori mai bun, chiar si fără orgasm decât atunci când fac eu degetica si ajung imediat la orgasm. La noi e altfel, femeile nu ajung la orgasm la fiecare partida. Sexul fără orgasm nu înseamnă că nu mă simt bine, şi dacă mă freacă la clitoris unul cu puta mică şi ajung imediat la orgasm nu înseamnă că a fost o partidă pe cinste. O partidă reuşită e când te simţi bine pe tot parcursul ei, nu doar câteva secunde cat ţine orgasmul.
De unde visezi atata 15 si 16? ) 18-20, haha! E Terente in oras?