| CoZmIInEL a întrebat:

Buna seara TPU. Am o mica, mare nedumerire. Deci, in clasa mea am o fata pe care o plac si din cate se pare si ea ma cam place. De la inceputul anului(ea de abia anul asta s`a mutat la scoala mea) ma tot tin dupa ea. Mereu incercam sa ma apropii de ea, sa ma bag in seama cu ea. De la un timp, din comportamentul ei fata de mine, am dedus ca incepe sa ma placa. Dar, si eu la randul meu am inceput sa nu ma mai tin asa dupa ea, uneori nici nu o mai bag in seama, si din cate mi-a spus prietena ei cea mai buna, mereu ii spune ca m`am suparat eu pe ea si ca nu o bag in seama. Ea este genul de fata care, vrea ca baiatul mereu sa faca primul pas. In ultimul timp, am tratat`o cu destul de multa indiferenta fata de cum ma purtam cu ea inainte. La randul meu, si eu sunt la fel adica si eu astept mereu sa faca fetele primul pas, da stiu nu e prea bine, dar orgoliul...stiti cum e...Si revenind la problema care ma intereseaza, este buna indiferenta si orgoliul?

Răspuns Câştigător
| StorrY a răspuns:

Mmm... in majoritatea cozurilor nu. si nu te lasa dus de val fiidca cineva poate sa ti-o sufle de sub nas. apoi marele regret. mai bine fa tu primul pas nu ai nimic de pierdut.

5 răspunsuri:
| Frumushica20001 a răspuns:

Hmmm... Ca sa-ti spun sincer, mie nu-mi place cand un baiat ma trateaza cu idiferenta. Daca o sa mai continui asa, saraca fata o sa creada ca nu ma esti atras de ea.Ma rog... cel mai bine este sa vorbesti cu ea si sa gasiti lucruri in comun. SuCcEs!

| Muffs a răspuns:

Nu.Orice fata face pe inocenta si asteapta ca baiatul respectiv sa o vada "suferind" si sa ii acorde afectiune. Atunci cand chiar vrei sa obtii ceva orgoliul si indiferenta nu folosesc la nimic.Mai ales in cazul baietilor. In cazul fetelor e tipic.happy

| Komododragosh a răspuns:

Depinde de fata pana la urma. Daca este vorba despre o fata foarte atragatoare si sexy, placuta de toti baietii, atuncea da. Pentru ca intervine madria ei de "gagica super" si nu accepta ca un baiat s-o respinga. Dar se pare ca fata de care tie iti place e genul de fata cuminte si inocenta. Nu ar trebui s-o tratezi asa de rece si cu indiferenta. Incearca sa fii la fel de calduros cu ea, ai mai multa rabdare si da-i incredere! DAka o tratezi asa, o faci sa-si piarda increderea in propriile forte si astfel o sa creada ca tu nu o mai placi, ca te-ai "plictisit" de ea. Fii din nou ca inainte cu ea, cu siguranta se va bucura enormk ca esti la fel ca inainte si ai rabdare. Va iesi din coconul ei si vei descoperi ca este un fluture minunat! Mult succes iti doresc cu ea!

| CoZmIInEL explică (pentru Komododragosh):

De fapt ea e foarte atragatoare, si toti baietii o plac, dar pana in prezent eu o duc cel mai bine cu ea. laughing

| Lucian_Enache_1992 a răspuns:

O sa mori virgin. Bafta.