Spune-i adevarul. Daca te iubeste cu adevarat si are cunostinta si de problemele cu care se confrunta mama ta, este probabil si posibil sa inteleaga ''prestatia'' ta. Doar impreuna veti reusi sa rezolvati problema. Succes. Multa sanatate!
Suna a telenovela nu știu dacă povestea e reala. Dacă ar fi reala povestea poți sa renunti la acest job sau sa nu i spui. Pentru problemele financiare ai putea face un împrumut la banca, etc
Cel mai bine e sa-i spui. Daca nu acum, la un moment dat tot va afla.
Daca te iubeste, te va intelege.
Și eu cred că trebuie să fii sinceră cu el. Dacă nu te va crede, e doar problema lui.
Eu chiar aș încerca să-l surprind, invitându-l la acel club, să admire și el talentul tău.
Este de apreciat ca vrei sa o ajuti pe mama ta, dar alt loc de munca nu ai gasit?
Spune-i adevarul, spune-i că doar dansezi și că o faci fiindcă ai mare nevoie de bani pentru mama ta.
Mai bine să audă adevărul de la tine decat de unul singur.
Încearcă să îți schimbi locul de muncă, oricât de mult ai avea nevoie de bani tot ar trebui să găsești ceva mai decent.
Dacă te iubește o să rămână lângă tine.
Nu am gasit. Eu am loc de munca full time in timpul zilei, dar salariul de acolo nu-mi ajunge din pacate. Si a trebuit sa caut ceva sa lucrez seara. Si din pacate asta a fost singurul job care mi-a permis sa dansez seara si sa am si salariu ok
Mindfulness întreabă: