1. Ia-ti inima in dinti. Daca nu risti nu castigi, iar aici e vorba sa nu pierzi sansa cu ea. Nu astepta niciodata prea mult, nu gandi incat sa fi emotionat, doar fa-o! 2. Cu atat mai mult, e momentul. Daca te place si tu o placi e perfect. Ia-ti 60 de secunde de curaj si spune-i dupa care totul merge de la sine. Succes!
Daca nu-i spui ce simti nu va sti niciodata! important este sa stie chiar cu riscul sa rada de tine, asa macar sti ce fel este si cum gandeste, daca si ea te place si de fapt va ascudeti reciproc? spune-i ca vrei sa-i spui ceva intre4 ochii apoi invit-o la un suc, vezi cum reactioneaza! e important sa stie si ea si sa-ti invingi teama!
Daca te place, nu ai ce pierde, deci ar trebui sa iti iei inima in dinti si sa ii spui, iar despre curaj, cum am mai spus, nu ai ce pierde, daca te place, nu cred ca te va refuza, daca nu poti vorbi cu ea la scoala, incearca sa vorbiti pe facebook sau altfel, unde o intalnesti, incearca sa discutati si sa cauti sa ii spui ceea ce simti, ia-o incetul cu incetul asa va veti apropia. funda?
Eu sunt RODNRFODS, mi-am facut alt CONT pentru ca mi-am UITAT ID-UL si PAROLA si IMI PARE RAU ca NU pot da FUNDA, dar v-am CITIT RASPUNSURILE si DUPA MINE la toti v-as da FUNDA pentru ca M-ATI INTELES, iar LUNI ii voi ZICE FETEI si INDIFERENT DE RASPUNS, voi scrie UN MESAJ in care va voi MULTUMI!
beausingurlamasamea întreabă: