Desigur trebuia sa inchizi usa, dar daca s-a intamplat deja, nu mai poti face nimic. Incearca sa vorbesti cu mama ei, sa-i spui exact ce simti si ce vrei sa auda, desigur in primele dati nu te va baga in seama si se va comporta urat, dar daca vei insista va vedea ca poate chiar vrei sa-i demonstrezi ca nu esti cum crede. Sper ca te-am ajutat.
Asta trebuia sa faci de prima data sa inchizi usa cu cheia[sa ti fie invatatura de minte], in leg cu prietena ta daca te iubeste se intoarce la tine
Eu aud, cred ca tu nu prea.SERIOSnu-ti inteleg exprimarea acum ai fost la ea v a prins ma-sa,v-ati si despartit totodata, si momentul conceperii era atunci sau acum in seara asta? vreti un copil? recomand NENUCO, in cazul vostru si cainele ar muri de foame.
De la 18-19 ani copil?
dar voi n-ar trebui sa va vedeti de facultate si de serivici?
daca faci un copil de la varsta asta cu ce-l cresti?
asigurati-va intai un loc de munca stabil si banos si dupa casatorie si abia dupa copil.
doamneam eu aproape 17 ani si gandesc mai mult decat tine
poate ca am fost prea nesimtita dupa tine la faza asta dar gandeste-te putin:cu ce-l cresti?
nu-i distruge viata!
Parerea mea e ca trebuie sa discuti ce mama ei si nu trebuie sa-ti fie rusine de asa ceva aveti o varsta la care nu mai sunteti copii
OK.Va doriti un copilasi,procesul de creatie este simplu pac-tac gata copilul,dar aveti cu ce il creste? In ce mediu o sa il primiti, plus ca o sa aiba nevoie de educatie, scoala bani si iar bani.
Bai fratilor ce aveti? de la 19 ani copil? hai k nu mi se pare in regula ce a facut mama ei dar pe o parte a facut bine cum bai sa faci copil de la 18-19 ani? cu ce cresteati voi copilul cand si voi sunteti copii?