| igonnalove22 a întrebat:

Buna seara TPU. Cred, adica cu siguranta toti stiti cum e sa iubiti pe cineva, senzatia aia inm care trasari cand vezi persoana. ai picoarele inmuiate furnicaturi. si altele. Ei bine, si mie imi place de un baiat si prietenii ma sustin spunand mereu ca el ma place, si ei mereu ii spioneaza privirea care spun ei ca e deseori la mine si gesturile etc. Sii asa simteam si o perioada furnicaturi, emotii si celelate dar de la o vreme nu stiu. stiti cum e cand suntetri impreuna cu cineva aceste lucruri nu le mai simtiti, adica simt ceva gen "stiu, e doar al meu" si nu mai e nevoie sa ma mai agit. insa eu nu sunt impreuna cu el. si nu e pentru ca mi-ar fi disparut intereseul nu mai simt ca sunt o disperata ma simt in siguranta. iar lucrurile astea le simt doar cand il vad ca vb cu fata care stiu ca nu vrea sa fiu cu el. sau sa fiu apropiata de el. E normal sa simt asa straight face? sau eu chiar nu il mai plac si nu imi dau seama, insa desi imi lipsesc furnicaturile si celalte as vrea mereu sa spun ca il iubesc.

7 răspunsuri:
| annamarius a răspuns:

Dragostea nu inseamna neaparat furnicaturile acelea si restul... Dragostea este un sentiment puternic, pe care il ai in inima si nu trebuie sa simti neaparat ce zici tu pe acolo. gandeste-te la un lucru urat, daca i s-ar intampla ceva, ce ai face? Asa iti poti da seama daca il iubesti si cat de mult il iubesti.:-s Bafta

| Ariciu24 a răspuns:

Daca vr sa-i spui ca il iubesti inca il placi. furnicaturile alea sunt doar o perioada cand te indragostesti. daca u chiar il vr alaturi de tine cheama-l intr-un loc mai retras unde nu e lume si vb intre 4 ochi. at ii poti spune ce simti si il intrebi daca sentimentul e reciproc. sunt convins ca va zice da, mai ales ca i-ai spus tu prima... ok sper ca am dat un sfat bun multa bafta si sa fi iubitawinking

| phantomitza a răspuns:

Bai eu stiu un lucru si mie mi s-a intamplat toate astea. corpu reactioneaza da parca cand obtii ceea ce iti doresti nu mai e la fel parca se schimba ceva sti ca e altau stii ca tine la tine ca na toate astea, pai incearca sa vezi chiar tii la el cu aevarat simti ca ceva nu e inregula stiu. probabil esti cam nesigura daca nu te simti la fel de bine cum te simteai inainte sa fii cu el, normal toate astea se schimba apar alte probleme alte chestii.si nu mai simti acele lucruri dar poate uneori nu merita sa strici casa sa faci un gard.gandeste-te daca tii la el.

| igonnalove22 explică (pentru Ariciu24):

Wooaa, numai ce ai spus lucrurile astea mi-am imaginat si nu sunt in stare. I don't want to see. Ideea este ca ce am spus acum sunt lucruri marunte din adevarata poveste el stie. si mai sunt multe lucruri, daca vrei. iti pot spune in privat adevarata poveste, adica adevara. ce-a completa happy.

| Ariciu24 a răspuns:

Ok zimio pe mess idiul otava_felix_2009 big grin

| Originalone a răspuns:

Tot aceleasi intrebari repetitive.
Asta tine un timp,cateva saptamani,luni, e o perioada a timiditati, a lasitati de a vorbi direct in fata cu aceea persoana.
Sa ii spui ceea ce simti pentru el.

greece12
| greece12 a răspuns:

Da,te-ai obisnuit cu sentimentul asta si te-ai calmat.
De placut,continua sa-ti placa,chiar mai mult de atat,dar cat timp lucrurile nu se schimba,vei simti la fel.
O sa vezi ca daca se va apropia de tine sau iti va propune sa fiti impreuna,deci daca ceva s-ar schimba in asa zisa voastra relatie,iar vor aparea agitatia,furnicaturile si tot restul.
Sentimentul s-a maturizat in tine si stii sa-l domini,nu te mai lasi dominata tu de sentiment.Dar, o sa reapara la cea mai mica schimbare de situatie.
Ia imagineaza-ti sa-l pierzi? De tot! Sa fie cu alta fata.
Nu-ti vine rau?
Ei, vezi ca-l iubesti?