| noink a întrebat:

Buna seara TPU happy daca pe 2 decembrie am avut contact sexual, pe 4 decembrie (la 2 zile) mi-a venit menstruatia normal, iar de la contactul sexual pana acum au trecut 23 de zile, pot sa fac un test de sarcina? Este valabil? am avut menstruatie normala dar sunt tot ingrijorata deoarece am citit ca poti sa ai menstruatie si peste sarcina. Ca sa scap de griji vreau sa fac un test, nu am nimic de pierdut. Este ok?

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

In urma intretinerii de contacte sexuale in ultimele 9-10 zile ale ciclului menstrual chiar si in situatia in care sperma este mereu ejaculata intentionat in vagin, formarea unei sarcini este cu totul IMPOSIBILA fiindca este determinat stiintific si medical ca NU poate exista un OVUL VIABIL in uter.Menstruatia care a urmat in cazul tau reprezinta GARANTIA ca in proportie de 99, 99% NU s-a format si instalat o sarcina in ENDOMETRU in ciclul menstrual abia terminat si din acest motiv organismul expulzeaza din corp endometrul devenit inutil prin menstruatie. Bineinteles ca poti face testul de sarcina insa il vei face in mod absolut INUTIL fiindca probabilitatea de a exista o sarcina este 0 (ZERO). Multa sanatate!

4 răspunsuri:
| AamonBeherith a răspuns:

Ca sa fii cel mai sigura, it irecomand testul de sarcina. Da e adevarat, stopul poate sa iti vina si pe perioada sarcinii. INsa daca tu nu iti doresti sa fii mamica, e cel mai bine sa folositi protectia. Sper ca am fost de ajutor, seara faina smug

| Violleta2022 a răspuns:

Cu 2 zile inainte de mesntra nu erai in perioada fertila, deci ai zero sanse sa ramai insarcinata.
Nu, nu vad rostul unui test de sarcina!

| Emilian65 a răspuns:

Daca actul sexual a avut loc la doua zile de la terminarea menstruatiei, nu poti fi gravida. Poti sa faci un test de sarcina, dar rezultatul va fi negativ.

| noink explică (pentru Emilian65):

Contactul a avut loc cu 2 zile inainte de menstruatie, deci am avut menstruatie normala, practic nu ar mai trebui sa imi fac griji dar sunt suspicioasa..citesc multe bazaconii prin forumuri...