| ActiuniBUG a întrebat:

Buna seara TPU! Doresc sa aflu daca bolile sexuale se pot transmite prin sarut. mersi

Răspuns Câştigător
| Azre a răspuns:

În ­ceea ce priveşte sărutul, de cele mai multe ori acesta nu constituie o­ ­cale de transmitere a bolilor cu transmitere ­sexuală. Doar sărutul franţuzesc, atunci când se face schimb de salivă, poate fi implicat în infectarea cu virusul hepatitei B.

7 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Doar daca e o rana in gura si infectatul are o rana care desprinde sange intrand in contact cu rana ta bucala.

| Einstein100 a răspuns:

Nu, doar Sida se poate transmite dar printr-un sarut frantuzesc (daca inghiti saliva de la unul bolnav), dar daca e un sarut normal nu

| ViseleSmulgGratii a răspuns:

Depinde ce saruti.

| GrayGaby a răspuns:

Esti duda prietene...si ala cu sarutu frantuzesc e si mai duda decat tine...in ce lume traim laughing

| SunnyDay88 a răspuns (pentru Azre):

Sau hiv daca prezinta sangerari bucale.
sifilisul se poate transmite prin sarut.

apoi se mai poate transmite (mai mult sau mai putin bts) herpesul.
apoi se poate transmite boala sarutui cauzata, mononucleoza cauzata de virusul epstein barr.

si astea sunt primele care mi-au venit in minte care sunt o completare la raspunsul tau.

ps: e gresit sa spunem ca prin sarut se transmit boli sexuale. corect e boli ce pot fi transmise prin sarut.

| Azre a răspuns (pentru SunnyDay88):

Dap, eu nu le-am mai completat pentru că cea mai des întâlnită boală e hepatita, restul au o rată mai mică de infectare. Ideea este că oricum ar fi nu exită o protecție de 100% și când îi mai audp e copii ăștia, că partenerul meu n-are nimic... nici măcar nu ai de unde să știe asta.

| iubesc a răspuns:

Sa stii ca da, si prin priviri!