Eu zic sa incerci sa te apropi de el, putin cate putin, e pacat sa strici si prietenia cu acea fata dar daca iti e prietena nu ar trebui sa intervina intre voi, ci sa te sustina. Vorbeste cu prietena ta si spune-i ce simti, ca nu vrei sa o pierzi si ca te astepti la sustinere din partea ei.La fel procedeaza si cu baiatul respectiv, arata-te interesata, daca nu merge, macar stii ca ai incercat si stii ce ai de facut pe viitor.Varsta nu conteaza, 4 ani nu e diferenta mare.Bafta
Il iubesti, zici tu, de doi ani de zile, asa ca nu vad de ce nu l-ai iubi si in continuare. La un moment dat poate ca vei intelege ca pe el nu-l intereaza persoana ta atat de mult, incat sa aveti o relatie. A avut suficient timp sa te curteze, daca te-ar fi placut. Sau poate ca nu este capabil de asa ceva, iar in acest caz nu ai ce face cu un asemenea baiat.
Il iubesti de 2 ani dar nu ati fost nici macar prieteni. Asta miroase a relatie care nu tine. Sincer aveam un raspuns mare pentru tine, dar adevarul e ca nu ti-l voi aduce eu la pachet si oricum nu vei face cum zic eu, daca esti sigura ca-l vrei, so pe el, daca nu, cauta in continuare.
Si eu am foat in situatia asta si stiu exact ce sfaturi sa iti dau. Da-mi mesaj privat si iti spun mai multe acolo :* :*