Il iubesti, zici tu, de doi ani de zile, asa ca nu vad de ce nu l-ai iubi si in continuare. La un moment dat poate ca vei intelege ca pe el nu-l intereaza persoana ta atat de mult, incat sa aveti o relatie. A avut suficient timp sa te curteze, daca te-ar fi placut. Sau poate ca nu este capabil de asa ceva, iar in acest caz nu ai ce face cu un asemenea baiat.
Si eu am foat in situatia asta si stiu exact ce sfaturi sa iti dau. Da-mi mesaj privat si iti spun mai multe acolo :* :*
Eu zic sa incerci sa te apropi de el, putin cate putin, e pacat sa strici si prietenia cu acea fata dar daca iti e prietena nu ar trebui sa intervina intre voi, ci sa te sustina. Vorbeste cu prietena ta si spune-i ce simti, ca nu vrei sa o pierzi si ca te astepti la sustinere din partea ei.La fel procedeaza si cu baiatul respectiv, arata-te interesata, daca nu merge, macar stii ca ai incercat si stii ce ai de facut pe viitor.Varsta nu conteaza, 4 ani nu e diferenta mare.Bafta
Il iubesti de 2 ani dar nu ati fost nici macar prieteni. Asta miroase a relatie care nu tine. Sincer aveam un raspuns mare pentru tine, dar adevarul e ca nu ti-l voi aduce eu la pachet si oricum nu vei face cum zic eu, daca esti sigura ca-l vrei, so pe el, daca nu, cauta in continuare.