| Varor a întrebat:

Buna seara TPU plac si eu o fata si din greseala la scoala am ejaculat in pantaloni. sperma se vedea foarte tare.Toti au ras de mine.am 13 ani si nu stiu ce sa fac.Toti au ras de mine inclusiv fata pe care o admir si pe care as vrea sa o f*t.credeti ca chestia asta o va imresiona? Sper ajutati-ma repede!
PSbig grinau funda :*

14 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Daca a ras de tine slabe sanse prietene. iti dau sfat cand vine ziua ta organizeaza o cabana invit-o pune-i ceva in suc si dai tare pana rupi patul atunci va fi impresionata

Răspuns utilizator avertizat
| LoveSleep a răspuns:

Sunt sigur.
Nu te-a sunat încă?
Fugi și verifică telefonul. Rapid!

| Flamingo12 a răspuns:

Frate, e mai bine asa, daca a curs mult, va fi impresionata!

| TimoTimo a răspuns:

Nu prea cred ca din greseala laughing
O sa ai o partida foarte tare cu Manuela.
Spune-i sa o foloseasca si pe stanga si pe dreapta.

| vicecity8 a răspuns:

Frate, la 13 ani sa zici: "as vrea sa o ***"
Inteleg ca ai au inceput sa umble hormonii in tine, dar mai ai putina rabdare pana cand sa faci asta.

| 1DeadMemories a răspuns:

Te credem happy.
La varsta ta vei **** doar picioare-n garduri.Ai impresionat-o profund. Esti potent rau daca de la o privire te-ai scapat pe tine.

| Constantin_Roibu_1994_T7BK a răspuns (pentru TimoTimo):

Super raspuns am ras aproape cu lacrimi haaaaaaa haaaaa haaaa

| Bunget_Marian_1999 a răspuns:

Buy Sellers, ai cele mai tari raspunsuri din categoria asta, mereu cand le citesc rad de nu mai pot laughing))

| dia200 a răspuns:

La 13 ani nu nu o va imprsiona, o va dezgusta si in plus cred ca ai o problena nu e norbal sa ejaculezi asa din senin

| Adelaaaaaaaa a răspuns:

Tu la 13 ani? Vrei sex?laughing) Stai ma in banca ta, nu iti mai face atatea vise daca tu ejaculezi pe tine uitandu-te la o fata...

| Albres20 a răspuns:

Da, o va impresiona foarte mult...in loc sa inveti stai sa te masturbezi prin clasa cu gandu la ea happy

| Emilian65 a răspuns:

Cred ca da, si va sari pe tine sa faceti sex.

| Ibrahimovic a răspuns:

Macar daca inventai ceva care putea fi posibil... happy