Explica-i lar ca ai trecut prin aceea perioada grea si ca te-a marcat intr-o oarecare masura evenimentele din ultima perioada spune-i ca iti pare si ca esti gata sa iti schimbi comportamentul si sa fi cel pe care il cunoaste si il iubeste ea (aici e un truc psihologic practic daca inca te iubeste va crede asta si va fi lege pentru ea)
Daca continua in aceiasi maniera nu ramane de cat sa iti ridici standardele si ca mergi mai departe
Ii spuneam asa mai demult, tocmai de asta eram si bou, ii promiteam ca ma schimb dar nu o facea, nu puteam sa o fac si nici eu nu stiu de ce..eram prea pesimist si atunci era pe net cu nu mai stiu care..nu prea imi inspira incredere atunci si incercam doar sa o tin langa mine cat mai mult timp, dar acum cand vreau sa ma schimb ea nu mai vrea sa fie totul ok
Problema este la tine, ai nevoie de validare
Acuma nu mai poti decat sa te folosesti de puteria propriului exemplu
Dezvolta-ti personalitatea poftim un link care sigur o sa te ajute : http://despreseductie.ro/category/dezvoltare-personala/
Joaca metin? si vorbiti la telefon... voi va intalniti da asa zilnic macar o ora? Daca nu, nu mai cauta raspuns ca il ai deja...
Ea joaca metin, eu jucam pentru ea, sa interactionam..sunt 900km intre noi si ne-am vazut ultima data o saptamana de craciun, vara asta vrem sa stam impreuna. Ea nu vrea sa ne despartim, nu sunt sigur 100% pentru ca la femei niciodata nu poti fi sigur. Ea e prea mica pentru ala daca te gandesti la asta, are 15 ani ea iar ala 20 sau 20 si ceva + ca are prietena de 3 ani. Daca vrei lasa-mi id-ul tau in pm si mai putem vb despre asta pe mess sau pe skype, e mai lejer
Deci tu oradea ea calarasi, la oradea nu sunt fetE? inchide calculatorul si iesi in parca... s-a incazit afara daca esti timid uita-te insistent la o fata... trebuie macar sa te injura si de acolo continui discutia constructiv, daca continui cu chestia asta la distanta te hranesti aiurea cu iluzii, nu stiu ori sunt eu gelos ori nu cred in relatii la distanta
Sunt fete si la oradea, sunt peste tot..nu e problema de asta, intr-adevar ca sunt mai timid si retras dar totusi o iubesc prea mult pe fata asta..mai astept macar pana la vara sa merg la ea sa reparam tot, sa fie ca la inceput, dar eu vreau sa o fac sa stea cu mine ziua, nu tot cu drogatu ala din Bucuresti, sa incerc sa ameliorez totul de pe acum, sa incerc totusi sa schimb cateceva
Frate imi pare foarte rau de tine jur daca am fi in acelasi oras te-as ajuta chiar nu stiu ce sa faci spune-i ca ai patit ceva vb cu rpeteni tai sa faceti o scena ceva de genu ca ai o boala grava si nu mai ai mult de trait Doamne fereste si vezi cum reactioneaza daca vine repede la tine dupa ce afla ii clar ca te iubeste daca nu vine de loc sau ca si cum iar fi indiferent ee clar ca nu mai ai nici o sansa multa bafta
beausingurlamasamea întreabă: