Pai ai putea sa incepi incetul cu incetul de la un simplu Buna apoi cauti si tu niste subiecte comune cum ar fi scoala o inviti la un film, la un suc si cand o sa o vezi ca este freicita alaturi de tine o intrebi si chiar daca zice nu trebuie sa treci peste sa nu devi salos Duar mai are balta peste. Succes!
Deci dupa cate am obseravat majoritatea sunt timizi. Deci asta nu se vindeca doar ca iti zic eu. Daca vrei sa o iei usor si esti timid nu cred fa vei reusi. Trimitei si tu cumva un biletel si spune-i ca o placi pentru ca fata nu asteapta 7 ani pentru tine. Spune-i scurt si la subiect. Daca ii va placea si ei de tine vei observa in aptitudinea ei fata de tine dupa trimiterea biletului. Multa bafta. App crede-ma vb din exp sunt se varsta ta
Te apropi de ea cand iesiti de la ore o conduci spre statie pe drum o poti intreba daca are prietenii apoi zi ca vrei sa-i devi cel mai bun prieten adevarat daca te accepta ca prieten apoi ca un baietash finut o poti pupa pe obraz (spune-i ca prietenii adevarati se pupa pe obraz) o conduci spre casa / incerci in fiecare zi.Ca conversatie intreab-o pe cine considera cea mai buna prietena din clasa / scoala daca are o buna prietena etc daca n'are cea mai buna prietena intreab-o pe cine ar dori ca prietena / colega... apoi te duci tu si ii zici colegei respective ca X-(cea de care iti place) vrea sa fie prietena cu Z(colega)
incearca so ajuti mereu daca ai ceva banuti de buzunar pentru niste bomboane... dulciuri cumpara si ia-o hai sa papam ceva bun numai noi2
Fi barbat fara sa fi timid/emotionat.
Vorbeste cu ea, fa un gest si arata-i ca-ti place de ea..nu o ignora, ca asa o vei indeparta..si fa-ti curaj, mai ales ca sentimentul poate e reciproc.Bafta
KatiMe27 întreabă: