Lasa-l sa traiasca aceasta experienta. Daca ar fi avut inainte o astfel de relatie, cu siguranta ar fi stiut cum sa se comporte. E ceva nou pentru el, din care poate invata. Daca intervii tu, se poate interpreta ca o faci din invidie, ca esti gelos pe el. Indiferent cat tine aceasta relatie, ai grija de prietenul tau. Daca ii e bine, bucura-te pentru el. Daca ii va fi rau, fii alaturi de el. E esential ca ii vrei binele, dar uneori se pot face alte interpretari decat ne asteptam.
Multa fantezie in povestile tale erotice! Vezi prea multe filme baiete!
Bineinteles ca povestea ta de mai sus nu-i credibibila si confirmarea o ai mai jos, intr-o alta declaratie de-a ta de acum 10 zile:
"în 6 Septembrie | AndreiAndrei260126 a întrebat:
Buna TPU, am văzut acum 3 săptămâni un film și nu mai stiu cum se numește, era cu un baiat, pe nume Mark, undeva pe la 20 de ani, ce s-a îndrăgostit de o văduva in jur de 50 de ani..."
Singura concluzie care o trag, este ca TU esti atras de femei mult mai batrane ca tine!
Deh, o fantezie te-a ta, nu de-a altor tineri, ca nu-i atat de popular ori, ca un tanar abia iesit din adolescenta, sa aiba fantezii sexuale cu femeii de varsta maica-si.
O relatie nu trebuie obligatoriu sa fie pe vecie. Cand nu mai merge o intrerupi. Eu am cunoscut un cuplu casatorit la fel si au trait pana ce femeia a decedat. E adevarat ca barbatul nu era usa de biserica.