Pff.nu prea ai cum sa faci. De fapt nu ai unde. Decat sa faci intr-un fel sa dispara parintii.ori ai tai, ori ai lui. Sau sa vorbiti cu vreun prieten.dar nu stiu! Mai sunt cateva zile, deci grabeste-tee! si gandeste-te
Nu e deplasat sa inchiriezi o camera, iti dai seama ca ar fi si mai mare surpriza, dar cred ca te duce cam mult.
Nu e prima data pentru noi.numa ma gandeam ca poate e putin ciudat.asa parca am o retinere nu stiu de ce
Nu stiu fata, cum crezi tu! Eu sunt cu prietenul meu de 2 ani de zile impreuna si tot la fel ma gandeam sa fac.Parca sa ii fac cadou un ceas sau un parfum etc.m-am plictisit eu.E frumos asa mai romantic. Chiar nu stiu ce sa zic, era frumos si daca inchiriati undeva o cabana la munte sa fiti doar voi 2. dar si in oras e calumea!
Ziua indragostitilor ar trebui sa fie in fiecare clipa.din ce spui realizez ca iti doresti o cina romantica.plecati in excursie si prinzi in interval si ziua indragostitilor. oricum un sarut fierbinte si lumina ochi in ochi face cat toate cinele romantice.dar, e nevoie si de ele
Mersi mult pentru sfaturi, si sa va tina cat mai mult :*
Mutubal întreabă: