Da, nu stiu sincer ce sa iti raspund, dar voi incerca. Sunt multe persoane carora sexul oral li se pare scarbos (si eu sunt asa si sunt baiat) as putea tine cu baiatul si sa iti zic ca daca nu ai incercat, poate iti va placea. Sau sa tin cu tine si sa spun ca mi se pare cam exagerat din partea lui sa te paraseasca doar pentru asta. Parerea mea ar fi ca e cam imatur, ar trebui sa vorbiti despre asta serios si daca nu ajungeti la un compromis, o intelegere, atunci poate ca nu va potriviti asa de bine. Un om care iubeste pe cineva nu i-ar spune "te parasesc daca nu imi s... p..." nu crezi? te las pe tine sa decizi.
El iti face tie? faceti un 69, va fi reciproca placerea, si dca ti se pare scarbos nu incerca, incepe cu cateva jocuri cu frisca, unge-i-o cu ciocolata, sau i-a o bomboana in gura in timp ce il satisfaci, o sa-ti placa reactia lui daca inveti ce-i place il poti innebunii de placere, urmarestei reactiile si o sa-ti placa.
Prietenul tau face experiente sexuale cu tine. Ai tot dreptul sa refuzi ceea ce nu-ti place. Oricum el te va parasi.
Cum se zice că în dragoste şi-n război totul e permis,cu condiţia ca ambii să fie de acord! Dacă o face împotriva voinţei tale se numeşte abuz! Dacă o să te ameninţe în continuare cu despărţirea, părerea mea e că sa săturat de tine şi nu are motiv să-ţi dea papucii! Mai e o problemă, dacă i-ai face sex oral cum cere, te va mai săruta? Cum a zis AlexandruSH încearcă, să vezi ce reacţie are dacă-i propui să-ţi facă sex oral şi el! Nu ceda la insistenţele fraierului că relaţia este pe ducă şi pe urmă se laudă la toţi cu isprava lui! Să fii iubită la maxim de cine trebuie!
Gusturile NU se discută, iar tu NU poţi fi "obligată" să-i faci sex oral!
ÎNTÂI pune-l pe el să-ţi facă ţie sex oral, apoi explică-i că trebuie să fie mai înţelegător cu tine şi să AŞTEPTE până te obişnuieşti cu ideea...
Cum sa iti spuna ca te va parasi daca nu faci asta? nu te lasa intimidata! sfatul meu! daca nu vrei, nu trebuie sa o faci! explica.i daca intelege bine daca nu treaba lui! si eu am prieten dar ma intelege absolut in orice si ma ajuta oricand oricum si oriunde! sper ca te.am ajutat! daca tie ti se pare scarbos, spune.i lui, trebuie sa stie asta! bafta!
Te va parasi si daca i-ai face dupa o perioada... asa ca fii desteapta si lasa-l cu ochii in soare. Si incearca sa ai relatii in care sa te faci mai respectata. Spor in cele bune
Spune-i sa se duca la o profesionista sa îi faca treaba asta. oralul nu e pentru oricine; sa îsi satisfaca placerile bolnave cu o dama de consum
Daca te paraseste numai pentru simplu fapt ca nu-i faci sex oral inseamna ca e un mitocan care nu tine la tine
Deci 1 daca te paraseste pentru treaba asta inseamna ca nu te iubeste
2 nu e scarbos atata timp cat o faci din propie initiativa
3 nu esti obligata sa accepti
Mai bine sa te paraseasca decat sa ii faci oral si tot o sa te paraseasca...intelege ca daca te paraseste ca nu ii faci oral nu te iubeste asa ca lasa-l sa plece.Ce iti face el e sataj. Asa ai putea si tu sa ii propui sa faceti pegging, chair te sfatuiesc sa ii proui asta c sa vezi reactia lui si daca nu vrea atunci sa ii spui ca nici el sa nu mai insiste. Pentru detlii dspre pegiing acceseaza linkul: http://www.sexgen.ro/sex-dex/ce-inseamna-sa-faci-pegging-7152009
George0197 întreabă: