| Ginababy a întrebat:

Buna seara TPU. Sunt noua aici si am nevoie de ajutoru vostru.paaai..sa va spun povestea mea.Eu am cunoscut un baiat pe net acum ceva vreme. Nu ne-am vazut niciodata dar ne iubim mult si suntem fideli unul altuia. Si..desi suntem la distanta unul de celalalt...eu simt, ca si el..ca am vrea o familie. Si am vrea sa facem un copil. Credeti ca daca imi trimite prin curier sperma lui si eu o folosesc, prinde? Sau chiar trebuie sa facem sex? Si credeti ca o sa ma paraseasca dupa ce nasc copilul? Eu il iubesc mult. Va rog seriozitate happy eu am 18, el 24

19 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Chestia cu "l-am cunoscut pe net"e destul de normala.Sunt persoane care s-au cunoscut pe net si acum au o familie foarte frumoasa si reusita.Iar chestia cu trimisul spermei prin curier sau posta este total foarte STUPIDA! In sex nu e vorba doar de sa-ti dea el sperma lui si sa faceti un copil. Daca chiar va iubiti, trebuie sa va vedeti si sa o faceti.

| Molecula a răspuns:

Fata draga tu esti intreaga la acp? Tu nu costientizezi ce inseamna sa ai un copil, crezi ca e ca si cum ai avea un obiect oarecare. Cum naiba sa vrei sa ai un copil cu cineva cu care nu te-ai vazut niciodata, sa fii sigura ca il doare in cur pe ala ca ramai tu insarcinata, ala poate se culca cu 10 la el inoras, nu poti avea o relatie cu cineva pe care nu il cunosti, daca ar afla parintii tai asta te-ar inchide in casa, mai bine cauta un baiat de la tine din oras care sa te iubeasca cu adevarat, asta te-a dus de nas si tu te-ai indragostit ca proasta de el. Du-te laun psiholog si arata-i fix ce ai scris in articol ca nu esti pe creanga ta. Nu credeam ca o sa vad asa ceva vreodata.

| claaau a răspuns:

Sperma e fertila maxim 20 de minute, si sfatul meu e sa te intalnesti cu el sa vezi ce fel de persoana e in realitate si numai dupa sa iei deciziile in ceea ce il priveste si de ce ai vrea un copil si familie de acum? nu iti place cum e viata asa ca oricum sunt destule vrei sa ti-o complici si mai tare si sa intri intr.un mare necunoscut? bafta

| EddiWeed a răspuns:

Ba nene, faci misto de noi? am crezut ca ai 13-14 ani.nu te'ai vazut cu el dar il iubesti, cum? faci misto de noi cu intrebari din astea.u gandesti ce vrei sa faci?

| DOARoVIATA a răspuns:

Sa ia taxiul cel mai bine laughing rolling on the floor)
postasul: aloo e cineva acasa va sosit spermalaughing))

| xanderblackx a răspuns:

Tu esti normala la cap? tu gandesti ce zici? cum va puteti gandi mai la asa ceva? ne-am cunoscut pe net, suntem fideli nu ne-am vazut niciodata dar vrem o familie, familie? sti macar ce inseamna responsabilitatile cotidiene? ce inseamna o gandire rationala? auzi, iti trimite sperma si o "infiltrezi" tu. si se naste copilu. si va ce problema ai, oare daca te paraseste dupa ce se naste copilul..culmea in conditiitle in care nu va cunoasteti? fratilor, ce aveti ma in craniile alea? baaaaaaa, invatat sa va asumati personalitatile alea, sa munciti pentru lucruri, sa stiti sa traiti independenti nu sa visati la cai verzi pe "spermeti". nu sunteti zdraveni ma... doamne fereste... numai bine

| xanderblackx a răspuns (pentru DOARoVIATA):

laughing))))))))))))))

| Ginababy explică (pentru Molecula):

Nu am nevoie de psiholog. Ne iubim, cei asa aiurea in asta? plus ca deja avem o relatie de aproape 1 an

| Ginababy explică (pentru DOARoVIATA):

Amuzant ce sa zic

| Ginababy explică (pentru xanderblackx):

El mi-a promis ca dupa ce se intoarce in tara, adica in vara, o sa se mute cu mine ca sa aiba grija de mine cat sunt insarcinata. Dupa care sa ne casatorim.

| Ginababy explică (pentru anonim_4396):

Ideea e ca am vrea sa ne si casatorim anul asta si sa si facem copil tot anul asta. Si daca asteptam pana vine el in tara, nu mai avem timp.

| Ginababy explică (pentru xanderblackx):

Muncesc de la 16 ani deci da, stiu de responsabilitati, ...si el are servici si bani...deci nu asta ar fi problema

| ChangeYourLife a răspuns:

Deci tu ai scris "Nu ne-am vazut niciodata" si "suntem fideli"? Da asta sa o crezi tu cu fidelitatea, el poate sa mai aiba pe langa tine vreo 2-3 fete.Nu imi vine sa cred ca tu ai incredere intr-o persoana pe care nici nu ai vazut-o si mai vorbesti si de casatorie si copil.Sa sti ca nu tot ce zboara se mananca

| StRuMP a răspuns:

Daca iti trimite sperma prin curier...iar curierul nu este destul de rapid s-ar putea sa se acreasca, LOOL-cea mai mare tampenie... fata ai 18laughing El 24..nul lasa mamii sa va cunoasteti si voi?

| mariass a răspuns:

Noroc ca am citit pana la capat si am vazut ca ai scris ca ai 18 ani, ca altfel puteam sa jur ca ai CEL MULT 14. rolling on the floor

| hotdesire a răspuns (pentru DOARoVIATA):

Tare de tot asta rolling on the floor

| hotdesire a răspuns:

Iubita, sperma lui nu rezista decat in conditii de conservare speciale.
In plus, ce spui tu e o prostie. Normal e sa faceti sex si din asta sa iasa un copil.
Lasa prostiile... cunoasteti-va si vedeti cum va e impreuna zi de zi si apoi gandeste-te la copil.

| radu75 a răspuns:

Extraordinare cea mai tare chestie care am auzit-o in viata mea...deci nu v ati vazut niciodata dar sunteti fideli. sper sa ti vina mintea la cap draga mea.

| xanderblackx a răspuns (pentru Ginababy):

Doamne. problema voastra sta in partea psihica. cum adica sa faci lucruri pentru o persoana pe care nu o cunosti, nu am cum sa-ti impartasesc ideile, pentru ca mi se apr stupide. gandeste obiectiv cand ai de a face cu astfel de situatii, daca nu... rezultatul o sa fie pe masura. numai bine