Nu, sa nu ii trimiti niciodata NUDURI, oricand dupa despartire" te poate santaja cum vrea ea
Nu cred ca dupa relatie serioasa se intampla asta... adica daca chiar ai iubit acea persoana nu o vei santaja cu poze sau secrete, macar atata respect ar trebui sa ai.
Trimite-i o poza in boxeri, e destul de ok pentru inceput. Si daca arati atat de bine cum pretinzi nu vad care e problema.
Faci o mare prostie. Cine stie ce poate sa faca cu acele poze, deci mai bine nu.
Daca tot vrea atat de mult sa te vada gol, de ce nu te cheama la ea acasa? ) nu pentru sex, dar eu zic ca sa vezi ceva in viata reala, e mult mai bine decat sa vezi intr-o poza, deci... )
Frate crede-ma, dupa o relatie de 3 ani! aproape ca era sa o patesc, noroc ca am avut parola de la Facebook ei am intrat si am sters conversatia. (Incepuse ea cu amenintarile ca, daca nu ne vom impacam imi va publica pozele ).
Niciodata sa nu trimiti poze nud, pentru ca vei regreta in viitor, mai ales daca vrei sa ajungi cineva important pe lumea asta.
Spune-i ca-i dai poze nud, doar daca va dezbracati si va faceti singuri poze unul la altul, in acelasi timp.
Man dai nudu, dar asigurate ca nu e nudul care il vrea ea. si asigurate armasarule ca nu ti se vede fata