Daca va iubiti reciproc, atunci casatoriti-va si parintii vor fi foarte bucurosi ca fata lor si-a gasit fericirea!
Pai de ce nu o intrebi pe mami tau daca il place, poate o sa vrea si ea sa se culce si cu el (scuze, dar intelegi ideea) stiu ca e bine sa spui la parinte ce trebuie, insa uneori nu, tu daca il iubesti, si simti ca si din partea lui e reciproc, atunci ia-ti inimia`n dinti si zi, chiar daca o sa zica ceva, e parerea ei si numai a ei, stiu ca va plac astia mai mari, ca se zice ca sunt mai maturizati , ia-l in brate scutural bine, si intreba ce vrea de la tine, ce simte si cum se vede pe viitor cu tine, desi suna ciudat, unii o sa iti raspunda : Da te vreau, vreau cu tine pe viitor, bla-bla-bla, altii la fel, dar cu un ton diferit. Tonul este ca: Cei mai de varsta spre 30 de ani, tind spre a isi face o familie, cei mai pustani el 20 si, tu 18..sau nu stiu, vor doar sa incerce cum e cu tine in pat, nu sti sigur ce vor. Uneori varsta impinge momente frumoase. Ce sa zic, succes, si daca e sa fie de bine, sa ma chemi si pe mine la nunta
Mi-am pierdut 10 minute din timpul de la munca ca sa iti dau raspunsul, asa ca vreau si eu sarmaua mea la nunta , si sa fie cu mamliguta calda si smantana.
Sa va fie de bine >
Bine, cum zc tu, daca e sa mearga eu tot imi vreau sarmaua
Nu prea stiu daca`i a buna el 20 si tu 15, chiar atat de tantalau e sa nu agatze o fata mai de varsta lui? Adica tu da, te inteleg iti plac sa ai un boufriend mai "maturizat" sa nu se mai uite la desene ci sa se uite la telenovele, vorba vine , insa gandeste`te ca vor trece anii, si poate el vrea sa se insoare, te vei marita de la 18 ani 20 sau cine stie? Poate ca e de moment la voi , bine bine nu vreau sa te ratacesc, sper sa intelegi ideea, eu tot imi vreau sarmaua