Pai tu poti sa iti dai seama fiindca ici ca il simti aproape si asta poate inseamna ca are dreptate si chiar tine la tine si e sincer, adica nu mereu gasesti baieti sa iti spuna lucruri dastea.Eu zic sa iti dai o sansa cu el.:*
Pai aici trebuie sa-ti dai tu seama de setimentele lui. Se spune ca lucrurile mici consolideaza o relatie. In principiu daca vezi ca e atent cu tine, ca tine cont si de lucrurile care par marunte (dar nu sunt) atunci ai sanse sa fie de treaba. Nu prea da bine pentru el faptul ca a incercat sa te "cumpere", deci a incercat cu asta sa iasa in evidenta prima oara si nu e chiar ok. Asta daca tu iti doresti o persoana langa tine, nu un "card de cumparaturi".
Da ai dreptate,la asta m-am gandit si eu cand a incercat sa ma cumere,dar pe urma faptul ca ma suna tot timpu, ca se gandeste tot timpu la mine si ca i-mi poarta de grija a consolidat prima impresie, si ma cucerit, si mai ales ca vorbeste foarte frumos cu mine, o sa incerc sa-mi dau seama daca merita sa raman cu el..multumesc de sfat
Pentru putin. Ideea care vroiam sa o evidentiez e ca de multe ori faptul ca ti-ar oferi un trandafir intr-un moment la care nu te astepti (fiindca asa a simtit el), poate insemna mai mult decat un obiect/ cadou scump. E doar un exemplu, dar sunt sigur ca ai inteles tu ideea .
AlexEjmecheru întreabă: