Pai aici trebuie sa-ti dai tu seama de setimentele lui. Se spune ca lucrurile mici consolideaza o relatie. In principiu daca vezi ca e atent cu tine, ca tine cont si de lucrurile care par marunte (dar nu sunt) atunci ai sanse sa fie de treaba. Nu prea da bine pentru el faptul ca a incercat sa te "cumpere", deci a incercat cu asta sa iasa in evidenta prima oara si nu e chiar ok. Asta daca tu iti doresti o persoana langa tine, nu un "card de cumparaturi".
Da ai dreptate,la asta m-am gandit si eu cand a incercat sa ma cumere,dar pe urma faptul ca ma suna tot timpu, ca se gandeste tot timpu la mine si ca i-mi poarta de grija a consolidat prima impresie, si ma cucerit, si mai ales ca vorbeste foarte frumos cu mine, o sa incerc sa-mi dau seama daca merita sa raman cu el..multumesc de sfat
Pai tu poti sa iti dai seama fiindca ici ca il simti aproape si asta poate inseamna ca are dreptate si chiar tine la tine si e sincer, adica nu mereu gasesti baieti sa iti spuna lucruri dastea.Eu zic sa iti dai o sansa cu el.:*
AlexEjmecheru întreabă: