Buna. In general se zice ca sunt fustangii dupa cum ai zis si tu dar asta nu e o regula :d. Avantaje si dezavantaje pau dezavantaj l'ai zis tu ala este cel imi mare iar avantaje eu nu vad nu cont ca e fotbalist :-J imp e sufletu nu e mai smecher ca alearga dupa o minge mie personal nu.mi plac fara suparare. Daca.l placi incearca si o sa vezi daca el se abate de la "regula" aceea cum ca sunt infideli iar dca ate dezamageste) nu cred ca o s amai vrei sa auzi de FOLBALISTII desi in general fetele iubesc fotbalistii ma rog. bft:*
De exemplu, Messi nu stie ''s-o bage'' fara Xavi si Iniesta. Deci, ai putea sa te trezesti cu 3 insi in pat
Da asa sunt pentru ca au bani stiu doar droguri fete usoare cluburi, dar sant si seriosi dar rar cred ca aia care is mai in varsta
Nu plac pe nimeni. Era doar o curiozitate Vroiamsa vad daca doar eu am o asemenea parere despre ei . Adica eu ii vad fustangii si cu arfe. Sima gandeam ca doar mie mi se pare. Merci:*.
Nu am auzit niciodata aceste versuriDar tind sa cred ca este ceva dreptate in ele.
beausingurlamasamea întreabă: