| zuzu a întrebat:

Buna seara tuturor! Am si eu o. intrebare/curiozitate.
Cum ati descrie voi un fotbalist pe plan amoros? Adica. Din ce am auzit sunt cam fustangii. E adevarat? Puteti sa-mi dati avantaje/dezavantaje in relatiile cu ei? happy E doar o curiozitate si nu altceva! Dau si fundita daca vreti. Multumesc! :* happy P.S. Nu stiu daca e chiar categoria potrivita unde sa postez intrebarea.

11 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai zuza mai, daca ar fi sa ne luam dupa versurile care urmeaza ne dam si singuri seama
Fata mamii ce-ai vrea tu
Fotbalist sa-ti dea mamica
Nu nu mamico nu nu nu
Toata ziua minge minge
Noapte nu mai poate-mpinge
Nu nu mamico nu nu nu
Ce concluzie tragem de-aici?

| adelina899 a răspuns:

Buna. In general se zice ca sunt fustangii dupa cum ai zis si tu dar asta nu e o regula :d. Avantaje si dezavantaje thinking pau dezavantaj l'ai zis tu ala este cel imi mare iar avantaje eu nu vad nu cont ca e fotbalist :-J imp e sufletu nu e mai smecher ca alearga dupa o minge mie personal nu.mi plac thinking fara suparare. Daca.l placi incearca si o sa vezi daca el se abate de la "regula" aceea cum ca sunt infideli iar dca ate dezamagestelaughing) nu cred ca o s amai vrei sa auzi de FOLBALISTII desi in general fetele iubesc fotbalistiichatterbox ma rog. bft:*

| IMC90 a răspuns:

De exemplu, Messi nu stie ''s-o bage'' fara Xavi si Iniesta. Deci, ai putea sa te trezesti cu 3 insi in pat rolling on the floor

| dana90 a răspuns:

Da asa sunt pentru ca au bani stiu doar droguri fete usoare cluburi, dar sant si seriosi dar rar cred ca aia care is mai in varsta

| zuzu explică (pentru adelina899):

Nu plac pe nimeni. Era doar o curiozitate happy Vroiamsa vad daca doar eu am o asemenea parere despre ei happy. Adica eu ii vad fustangii si cu arfe. Sima gandeam ca doar mie mi se parehee hee. Merci:*.

| zuzu explică (pentru anonim_4396):

Nu am auzit niciodata aceste versurihee heeDar tind sa cred ca este ceva dreptate in elehee hee.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru zuzu):

Iti trimit melodia?

Spune-mi numele :*.Sau lasa-mi link happy

Mercii

| Alexandru_8107 a răspuns:

Depinde de conceptia fiecaruia in parte.