| adina22t a întrebat:

Buna seara tuturor de pe TPU am apelat la acest site pentru ca as avea nevoie de niste sfaturi ma numesc Adina, am 22 de ani si sunt insarcinata in 8 luni, parintii mei nici la ora actuala nu il accepta pe sotul meu sunt si acum impotriva lui ii ziceau ca nu are ce cauta langa mine cand voi naste,ca si asa nu o sa poata aiba grija de copil desi nu este asa nici acum nu imi pot da seama de ce il uraste asa mult imi zic sa divortez de el ca nu ma iubeste desii stiu ca nu-i asa, nu stiu cum sa ii fac sa inteleaga mereu ma lupt cu ei sa il accepte,dar nu il vor,mereu il trimiteam in toiul noptii la magazin dupa nu stiu ce si saracul se ducea, nu ma lasa nici sa ma aplec sa ridic ceva se poarta cu mine ca cu un ou, nu ma lasa sa fac nimic se da el peste cap mereu doar ca sa nu depun eu niciun efort, stiu ca in toata aceasta perioada nu m-am purtat foarte frumos cu el si as vrea sa imi cer scuze intr-un mod mai deosebit aveti vreo idee? va multumesc anticipat

Răspuns Câştigător
| Nusuntcinecrezi a răspuns:

Daca il iubesti si ii arati asta nu ii trebuie scuze, e norocos ca te are si ca lupti pentru el si el pentru tine! kiss Daca vrei ii poti acorda o zi libera, lasa-l sa se uite la meci, sa pescuiasca, sau orice pasiune are el. O seara frumoasa!

4 răspunsuri:
| SergiuBoss11 a răspuns:

Sa ii nasti copilul ar fi cel mai deosebit mod de a iti cere scuze si sa ii arati afectiunea ta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru SergiuBoss11):

Sergiu, tu ai vagin?

| SergiuBoss11 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu am vagin, am "vagine" daca intelegi ce vreau sa spun.totusi,mai sunt si unele "vagine" care nici de un oral nu facsadsi pun intrebari stupide si fara rost

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru SergiuBoss11):

Inseamna ca esti o femeie captiva in trupul unui aproape barbat. De doua ori mai trist decat ipoteza mea...