Nu ai avut parte de "closure" cu el. E ceva ce a ramas in aer si in mintea ta ai tendinta sa il transformi in ceva mai mult si mai fermecator decat e. Il consider the one that got away.
Cel mai probabil (si spun asta bazat pe realitatea inconjuratoare), daca ar fi existat o relatie, cu siguranta ar fi fost un esec. Nu a fost sa fie, nu ati fost facuti sa impartiti mai mult decat ati facut-o.
Sincer, cred ca inca esti putin imatura la capitolul emotional. Ai pastrat in tine o frustrare a faptului ca te-a refuzat. Ego-ul tau nu a putut accepta faptul ca a existat una mai buna ca tine, motiv pentru care te-ai enervat. Asta mie imi spune ca nu ai sentimente romantice pentru el ci doar urmele unui ego ranit.
Este un vis care nu s-a împlinit, dacă el accepta sa fiti intr-o relatie si iti arata niste părți negative ai fi iesit singura din relație, dar asa ă fost totul lasat suspendat "dacă si cu parcă" ceia ce iti lasa loc liber imaginației de tu ai ajuns sa consideri ca ar fi fost ceva ideal, ceva perfect. Dar in realitate lucrurile nu ar fi stat asa perfect precum iti imaginezi, totdeauna putem visa frumos până ne întâlnim cu realitatea!
Poate ca e mai bine ca nu l-ai cunoscut până la capăt și ai scapat de alt gust amar...
da, ar fi fost prefect dar m-a durut sa vad ca nu a vrut sa fie cu mine, chiar sunt o fata ok. Eu sper ca nu voi ramane blocata si de acum incolo. Probabil chiar daca am plecat timp de aproape 3 ani poate am crezut in mintea mea ca ne vom reintalni, macar sa stam de vorba. Am plecat certata cu el de acolo, din pacate dureros e ca nu pot sta ganditoare sau suparata in fata prietenului meu chiar daca sufletul imi plange de suparare
Da, am tinut foarte mult la el desi nu am fost impreuna. poate par nebuna dar chiar am facut tot ce am putut. Din pacate voi ramane cu regretul ceva timp de acum incolo. Cred ca mintea mea nu vrea sa inteleaga ca este gata pentru totdeauna mai ales acum ca il s-a insurat si oricum nu mai vorbisem de 3 ani aproape...
Pentru ca nu l ai avut așa cum ti ai dorit tu iar ideea asta te înnebunește.El a luat decizia corecta.Varsta nu este un impediment intr adevăr dar pentru el a fost un factor important.Mergi înainte și acorda ti putina fericire, bucura te ca ești iubita!
Buna. Merci pentru raspuns. De ce crezi ca a luat decizia corecta?
Pentru ca ar fi putut sa înceapă o relație cu tine, doar pentru tine.O relație in care el poate nu ar fi fost fericit iar tu te atașai mai tare de el.