Ar trebui sa o convingi pe ea sa le spuna parintilor pentru ca altfel se v-a supara pe tine.
Diferenta dintre ei este foarte mare iar la 12 ani oricine ar spune ca el isi bate joc de ea. (sau poate chiar isi bate joc de ea)
Tu nu poti decat sa ii spui sa aiba grija daca sunteti asa apropiate si ca sexul se incepe de la minim 16 ani si PROTEJAT si nu cu ORICARE FRAIER.
Si ar trebuie sa stie ca sexul se incepe de la minim 16 ani **
Iar lucrurile astea se dicuta cu mama in special. Mama mereu iti da un sfat bun pentru ca e singura care iti este alaturi indiferent de ce prostie faci!
La 12 ani trebuie sa mai copilareasca si sa mai creasca sa inteleaga ce e aia relatie.
Mulțumesc de răspuns!
Sincera sa fiu la început și eu când am auzit eram sigura ca o ia la mișto dar am petrecut ceva timp cu ei și pe mine una m-a convins ca el chiar o place, plus ca, cum am mai zis băiatul provine dintr-o familie buna și cu situație buna financiară nu este vreun derbedeu sau ceva de genu, eu una îl cred deși sunt aproape sigura ca nu va tine prea mult.
Atâta timp cât el nu insista pe tema sexului (care la o vârsta atât de frageda o poate nenoroci pe viata oricât de bine dezvoltată ar fi)nu vad care ar fi problema, lumea s-a schimbat fetele se maturizează mai repede ca si băieți cunosc si eu fete de 13 ani care sunt domnișoare dea dreptu, daca băiatul are răbdare cu ea este foarte bine, e clar ca verișoara ta are ceva aparte altfel imi este greu de crezut ca un băiat de 18 ani care după ce ai zis tu are si bani s-ar îndrăgosti de ea, oricum eu zic sa o lași pe ea sa le spună parinților o va face cand va simți momentul si i-a partea buna probabil verișoara ta este ceea mai populară din scoala Nu stiu multe fete pe care sa le ia iubitul cu motocicleta de la scoala mai ales la 12 ani
Adevărul ca și eu sunt puțin geloasa pe ea mai ales la ce "noroc" am avut eu în dragoste dacă ea avea măcar 14 ani era perfect totul asa este un pic ciudat dar asta e dacă ei chiar se iubesc eu nu ma pot împotrivi, mersi de răspuns!
Acum pare ciudat dar gândește-te așa, daca băiatul are răbdare sa " o crească " cu fiecare an care trece diferența nu va mai părea așa de mare, cand el va avea 24 ea va avea 18 adică nimic ciudat, totul depinde de el câta răbdare are si daca chiar o iubește sau este mai mult o chestie de moment
Cum doamne iarta-ma, un tip de 18 ani sa vorbeasca serios, despre sex, cu un copil de 12 ani?
Si tu esti un copil si gandesti ca unul!
Din punct de vedere legal, orice act sexual cu o persoana care nu a implinit 15 ani e considerat viol.Stii de ce? Pentru ca o persoana care nu a implinit varsta asta, nu e in stare sa ia o astfel de decizie.
Aia nu e dragoste si nu va fi niciodata.
Iti spun clar ce il poate atrage pe un adult la un copil de 12 ani, faptul ca un copil e usor de pacalit.
Un om de 18 ani se gandeste la viitorul lui, la o facultate, la un loc de munca, LA SEX.
Chiar nu poti vedea incompatibilitatile?
Despre sex se vorbeste dupa cateva luni de relatie.De cand o cunoaste, de la 11 ani?
Un copil care a facut sex la 12 ani nu se va dezvolta niciodata normal(din punct de vedere psihologic), isi risca sanatatea (poate face cancer de col uterin) si multe alte lucruri pe care tu nu le intelegi.Tot ce trebuie sa intelegi este sa-i anunti parintii.
Tipul si-a dat arama pe fata vorbind despre sex, e un pedofil scarbos.
Cine e atat de prost incat sa creada ca tipul ala o sa si-o frece 6 ani pana verisoara ta face 18 ani?(varsta la care o fata nu baga un tip in puscarie pentru pedofilie sau corupere de minori)
Iti sugerez sa ii anunti parintii. Poate o sa te urasca, dar o sa-ti multumeasca mai tarziu ca n-ai lasat-o sa devina instrumentul sexual al unui nemernic.
În 99,9 din cazuri ai dreaptate dar aici este un pic diferit hai sa îți explic și de ce, nu vreau sa pară o melo-drama dar asta este adevărul :verișoara mea a fost obligata sa se maturizeze mul mai repede ca alte fete gândește-te ca acum doi ani sora ei a murit dintr-o banala apendicita (sistemu romanesc)de atunci s-a schimbat complet adică nu mai vorbea cu nimeni, s-a închis pur și simplu în ea, stătea ore intregi la mormântul surori ei, părinții au dus-o la psiholog dar nu prea avut efect dar de când îl știe pe băiatul asta incetul cu încetul și-a revenit te rog sa ma crezi ca în 2 ani nu am văzut-o râzând, iar acum rade în fiecare zi și îmi povestește tot ce fac împreuna asta normal ca ma face fericita de asta ezit în a le spune părinților ei, îmi este frica ca dacă îl pierde va deveni din nou cum era înainte dar pun problema și invers dacă el o ia la mișto și într-o zi îi va zice ca o fost doar un joc asta cred eu la ce mult îl iubește ea o va durea enorm viata este foarte nedreaptă,
Nu știu ce este mai bine el pare de incredere dar aparentele inseala.
Mersi mult de timpul acordat!
La 12 ani nu ar trebui sa o preocupe relatile, nu ii cere sex ca sexul o sa vina de la sine, hormonii nu ii poti stapanii, dar totusi de la 12 ani... ce face cand are 20 - 25? pana atunci o sa schimbe parteneri