| patiencee12 a întrebat:

Vin cu o mica problema. Am programare la ginecolog pe 3 mai, dar nu am rabdare pana atunci. Ideea e ca pe 13 februarie prietenul meu m-a atins in zona inghinala, dar nu a introdus niciun deget, dupa ce e ejaculat inainte. S-a sters si abia apoi m-a atins. Problema e ca desi am facut 2 teste de sarcina saptamana trecuta si au iesit negative, nu mi-a venit deloc menstruatie pe luna aprilie. Sunt foarte stresata pentru ca nu stiu daca e vorba de o sarcina sau despre probleme de sanatate. Noi nu am intretinut dupa relatii sexuale, pentru ca am zis sa mai asteptam. Dumneavoastra ce credeti?

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Din moment ce testele de sarcina au fost efectuate acum dupa trecerea a mai mult de 2 luni de la acel joc sexual, si rezultatele celor 2 teste sunt NEGATIVE, rezulta ca este absolut IMPOSIBIL ca in uterul tau sa existe o sarcina chiar si pur ipotetica. Neinceperea menstruatiei se datoreaza unor cauze de natura medicala, care cel mai probabil vor fi determinate/depistate si diagnosticate in urma consultatiei ginecologice planificate. Multa sanatate!

6 răspunsuri:
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Stresul intarzie ciclul si pana la 10 zile, daca e intens!
Tu crezi ca de la "atins in zona inghinala" se poate ramane gravida?
Chiar nu stii cum se produce fecundatia?!
Cauta pe net, sigur ai sa gasesti!

| Gofigi a răspuns:

Nu ai cum sa fi gravidă

| patiencee12 explică (pentru PsihoSex):

''Vagin'' era mai corect spus. Si mi-a intarziat mai mult de 10 zile tinand cont ca pe luna aprilie nu mi-a venit deloc, ultima menstra am avut-o pe 14 martie.
Stiu cum se produce fecundatia, dar am citit in alte parti si se parea ca ar fi o posibilitate mica. Nu mai stiu ce sa cred. Multumesc frumos pentru raspuns!

| Adry05 a răspuns:

Nu esti fata insarcinata calmeaza-te laughing) Nu Ramai insarcinata ca te atinge cavaleru' pe afara fie si cu si fara sperma (recomandam fara totusi). SARCINA SE FORMEAZA INAUNTRU, NU AFARA, TREBUIE S A AJUNGA MATERIALU IN INTERIOR
Totusi, nu-i cam devreme 13 ani sa-ti umble iubitelu pe acolo pe jos?

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns (pentru Adry05):

Hey, ea a scris 13 februarie, nu 13 ani. deci sigur e mult mai mare, daca si-a facut si programare!

| Adry05 a răspuns (pentru PsihoSex):

Da, acu vad, nu stiu de ce am citit 13, in fine, mi-a dat si-n privat mesaj si am lamurit situatia.